Tienerkerk 5 juli

Beste Tieners,

Zondag 5 juli is er weer Tienerkerk. Nadat de Tienerkerk in april, mei en juni vanwege corona niet door kon gaan, willen we jullie toch heel graag weer eens ‘online’ ontmoeten. Het is alweer de laatste Tienerkerk dit seizoen en deze is nog wel een keer online. We kunnen niet fysiek terecht in het Arendsnest; met misschien wel 30 tieners kunnen we niet de afstanden van het RIVM waarborgen.

Voor deze online Tienerkerk zijn ook de nieuwe tieners die vanaf september in de brugklas zitten van harte welkom om alvast eens te kijken hoe het eraan toegaat!

We hebben dit keer een erg leuk thema voor jullie bedacht, ja echt zelf bedacht: Stap op de trein – Wat is jouw bestemming? We stappen met zijn allen op de trein, naar een nog onbekende bestemming, aan boord krijgen we verschillende keuzes voor onze kiezen en we zijn erg benieuwd waar die keuzes ons brengen. De livestream is te volgen op 5 juli om 11:00 uur via youtube.nl/jongwoerden.

De mail voor de tienerkerk verloopt via JongWoerden.nl. Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site. Like ook onze facebook-pagina: facebook.com/TienerkerkPknWoerden.

Tot de 5e juli allemaal! David, Louise, Michel & Patrick!

Waar zien we jou deze week?