logo-php-2

Terugblik Kliederkerk oktober
Zondagmiddag 13 oktober was er voor de vierde keer Kliederkerk. Er waren zo’n honderd kinderen, ouders, grootouders en belangstellenden. Ook waren er weer nieuwe mensen. Deze Kliederkerk ging het om het verhaal van David en Goliat: klein en groot, dapper en sterk, vertrouwen hebben.

Samen ontdekken
Er waren verschillende ontdekactiviteiten:
-een parcours met hindernissen waar je geblinddoekt doorheen geleid werd om zo te voelen dat je op iemand anders moest vertrouwen
-Goliat van schoenendozen die je om kon gooien met een bal of slinger
-een houten schild verven
-een katapult maken van ijsstokjes en een lepeltje
-steentjes waarop je een compliment voor de ander kon schrijven
-een meetlat zodat we konden zien wie de kleinste en wie de grootste was, maar dat God nog altijd groter is…

Korte viering
Tijdens de korte viering waarin het verhaal van David en Goliat werd verteld, kwamen alle ontdekactiviteiten terug. En natuurlijk op het laatst de zegen met het parachutekleed.

Samen eten
We sloten af met een maaltijd van verschillende stamppotten, want je moet goed eten om groot en sterk te zijn. Als toetje hadden we grote en kleine pannenkoeken en poffertjes. Alles ging op. Tijdens het eten was er voldoende ruimte voor ontmoeting.

Geslaagde activiteit
We kijken terug op een zeer geslaagde activiteit, voorbereid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, waaronder ook jongeren.

Volgende Kliederkerk
De volgende Kliederkerk zal zijn op zondagmiddag 16 februari van 15:30 tot 18:00 uur.

Meer informatie
Kijk op: https://www.facebook.com/Kliederkerk-Woerden-109732300413034 of neem contact op met Yvonne Vergeer: kliederkerk@pknwoerden.nl.