Het PKN Jeugdkamp gaat dit jaar helaas niet door. We zien geen mogelijkheid om op een leuke en veilige manier in mei op kamp te gaan. Ook met de nieuwe versoepelde maatregelen vanuit de overheid zien wij geen mogelijkheid om op een leuke en veilige manier op kamp te gaan.

Uiteraard wordt het inschrijfgeld wat velen al betaald hebben teruggestort. Als stuurgroep treffen we op dit moment de voorbereidingen voor het PKN Kamp van 2021. Iedereen die zich dit jaar voor het kamp heeft ingeschreven krijgt in 2021 voorrang bij de inschrijving. Zodra de datum voor het kamp in 2021 bekend is, laten we dat aan jullie allemaal weten.

We hopen elkaar volgend jaar weer allemaal te zien op kamp.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de locatie?
We gaan naar Kampeerboerderij Land van Kleef.

Voor welke leeftijd is kamp?
Voor iedereen tussen de 6 (groep 3) en 16 jaar. Voor de tieners is er natuurlijk een eigen programma met een eigen slaapgedeelte.

Hoe laat start het kamp?
Je bent welkom vanaf 18:00 uur in de Maranthakerk. Bij binnenkomst kun je je aanmelden. Om 18:30 uur is de opening, daarna rijden we met elkaar naar de kamplocatie.

Hoe laat is het kamp afgelopen?
Vanaf 14:30 uur zijn de ouders welkom op de kamplocatie. Rond 14:45 uur is de afsluiting en om 15:00 uur vertrekken we dan weer richting Woerden.

Worden er foto’s gemaakt?
Ja, we zorgen ervoor dat er foto’s worden gemaakt. Zo hebben we een leuk aandenken aan kamp en PR materiaal voor de website. De foto’s sturen we na kamp naar alle deelnemers. Heb je bezwaar dat je herkenbaar op een foto staat, laat het gerust weten via kamp@jongwoerden.nl.

Aanmelden PKN jeugdkamp 2020 als deelnemer

Aanmelden PKN jeugdkamp 2020 als leiding