Klik hier om je aan te melden als deelnemer

Klik hier om je aan te melden als leiding

Voor wie: kinderen vanaf ca. 6 – 16 jaar

logo-kamp-2018-v1Van 25 t/m 27 mei 2018 gaan we weer op kamp. We gaan naar dezelfde locatie als afgelopen keer: Kampeerboerderij Land van Kleef in Loon op Zand. Hier hebben we een eigen speelbos, speeltuin, sportveld, dierenhoek en volop ruimte voor bosspelen, speurtocht en andere leuke (nacht)spellen. Daarnaast heeft het kamp een mooi thema en doen we onze best om samen meer te ontdekken over wat God daarover heeft te zeggen.
Contactgegevens: kamp@jongwoerden.nl

Veelgestelde vragen

Wanneer is het PKN jeugdkamp?
Het kamp is van 25 t/m 25 mei 2018

Wat is de locatie?
We gaan naar Kampeerboerderij Land van Kleef.

Voor welke leeftijd is kamp?
Voor iedereen tussen de 6 (groep 3) en 16 jaar. Voor de tieners is er natuurlijk een eigen programma met een eigen slaapgedeelte.

Waar kan ik me opgeven?
Dat kan via deze link.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?
Dat kan tot en met 21 april. Maar let op: vol = vol. De inschrijvingen gingen afgelopen 2 jaren harder dan verwacht, dus wees er op tijd bij.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 37,- per deelnemer. Indien meer gezinsleden meegaan, wordt het bedrag per persoon steeds € 2,50 lager.

Wat is het rekeningnummer voor de kosten?
Je kunt het inschrijfgeld overmaken naar rekeningnummer NL20FVLB0699878616. Overmaken kan ten naam van het PKN jeugdkamp Woerden onder vermelding van “kamp 2018″ en de naam van de kampganger(s).

Hoe laat start het kamp?
Je bent welkom vanaf 18:00 uur in de Maranthakerk. Bij binnenkomst kun je je aanmelden. Om 18:30 uur is de opening, daarna rijden we met elkaar naar de kamplocatie.

Hoe laat is het kamp afgelopen?
Vanaf 14:30 uur zijn de ouders welkom op de kamplocatie. Rond 14:45 uur is de afsluiting en om 15:00 uur vertrekken we dan weer richting Woerden.

Worden er foto’s gemaakt?
Ja, we zorgen ervoor dat er foto’s worden gemaakt. Zo hebben we een leuk aandenken aan kamp en PR materiaal voor de website. De foto’s sturen we na kamp naar alle deelnemers. Heb je bezwaar dat je herkenbaar op een foto staat, laat het gerust weten aan Willemijn (kamp@jongwoerden.nl).