De musical is op enkele plekken na helemaal vol. Voor meer informatie over deze plekjes kun je mailen naar musical@jongwoerden.nl
Uiteraard ben je op zaterdagavond 1 februari welkom in de Maranathakerk om de musical te komen bekijken. De voorstelling begint om 19.00u, is gratis en voor iedereen van 4 jaar en ouder toegankelijk.

Eén keer per twee jaar organiseren we een Vliegende Speeldoos. Het succes van de vorige keren was erg groot met 100 kinderen in de hoofdrol en een spetterend optreden voor 500 enthousiaste toehoorders. Met de vliegende speeldoos bereiden kinderen samen met een groep professionals in 1 dag een musical voor. ‘s Avonds voeren ze de musical op.

Op zaterdag 1 februari 2020 voeren 120 kinderen de musical “Jona” op in de Maranathakerk. Samen met jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos studeren zij in één dag de musical in en voeren deze ’s avonds op.

Ninevé.
De stad van slechteriken.
De stad van koning Rod.
De stad die andere landen bedreigt.

God wil daar wat aan doen. Want zo kan het niet langer. Hij kiest Jona voor deze taak. Hij moet naar Ninevé gaan en de mensen waarschuwen. Om ze nog een kans te geven.
Maar Jona wil niet. Sterker nog, hij gaat weg en hoopt dat God hem niet kan vinden. Maar daar vergist hij zich in. God heeft een plan. Voor zowel Ninevé als voor Jona…

Een mooi verhaal over nieuwe kansen en vergeving.

Kom je ook kijken? De avond begint om 19.00u en duurt tot ca. 20.15u. De deur gaat om 18.40u open. De toegang is gratis, er is een collecte ter bestrijding van de onkosten?

De voorstelling is geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder.

Wil je meer informatie? Bel of mail : Marieke van Stek 06-22908067 | Dorine Garritsen tel 06-11756037 | musical@jongwoerden.nl