Wanneer:
20 april 2019 @ 20:30 – 22:00
Waar:
Kruiskerk Woerden
Mesdagstraat 4
woerden
Contact:
Michel Koekkoek06-83206364E-mail
Categoriën:
Labels:

Misschien heb je het Paasverhaal al vaak gehoord. Of misschien weet je helemaal niet waar het over goed. Reden te meer om mee te doen aan de PaasChallenge. We proberen op een unieke en nieuwe manier naar het Paasverhaal te kijken.

Wat is het?

Een challenge met ‘Escape Room’-achtige elementen. Een spel vol raadsels die je als groep moet oplossen. Het gaat om het oplossen van een mysterie rondom de arrestatie van Jezus.

Je bent drie jaar lang onderweg geweest met Jezus en nu is hij gearresteerd. In de nacht voor Pasen heb je maar een ding gezien: dat hij werd afgevoerd naar een onbekende bestemming. Samen met de andere volgers ga je op zoek naar Jezus. Tijdens de zoektocht moet je keuzes maken die er toe leiden dat Jezus nog meer of juist minder volgers zal krijgen.

Het thema van de PaasChallenge dit jaar is: ‘Winnen of verliezen?’ Het gaat om de laatste dagen van Jezus leven op aarde. Wat zou jij gedaan hebben als je er bij was geweest?

Voor wie?

Jongeren van 12 t/m 18 jaar

Wanneer?

Zaterdagavond 20 april 2019. We starten om 20:30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Waar?

Kruiskerk Woerden (Mesdagstraat 4)

Aanmelden?

Als je mee wilt doen vragen we je voor 12 april aan te melden. Dat kan door een appje te sturen naar 06-83206364 of een mailtje naar jeugdwerker@jongwoerden.nl.

Meer info?

Stuur Michel dan een mailtje (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

paaschallenge2019-web