Klik hier om je aan te melden voor de EO-jongerendag

EO-jongerendag 2017

[Update 5 april] Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor het groepsticket. Wel is het mogelijk om zelf een toegangskaartje voor de EO-jongerendag te kopen en gezamenlijk met de trein te reizen vanuit Woerden naar het GelreDome. De kosten hiervoor zijn tussen de 12 en 16 euro. Dit is afhankelijk van het aantal jongeren dat meegaat. Aanmelden kan via deze link.

Op 10 juni 2017 is het zover: de 43e editie van de EO-jongerendag. We gaan daarom vanuit Woerden met zoveel mogelijk jongeren daar het GelreDome. Het belooft een gave dag te worden! Wat is de EO-jongerendag? Samen met 25.000 andere jongeren zingen, bidden, feest vieren en stil staan bij  het thema “Fear not“. God kent je angsten, Hij is bij je en biedt je een hoopvolle toekomst. Verdere ingrediënten van de dag: inspirerende toespraken, getuigenissen en muziek van internationale artiesten. Het stadion is open vanaf 12:00 uur, het programma duurt van 13:30 uur tot 21:00 uur.

Wil je ook mee? Geef je dan op voor 30 maart. Wij bestellen een groepsticket, zodat we als Woerdense groep gezamenlijk naar de EO jongerendag kunnen.

De artiesten zijn ook bekend: Rend Collective, Capital Kings, Hawk Nelson en Philippa Hanna. De spreker is Lindz West.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan?

Dat kan via deze link. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Wij vragen op 31 maart een groepsticket aan, waardoor iedereen via dezelfde ingang naar binnen kan. Let op: je ontvangt na onze groepsticket-aanvraag een persoonlijk ticket die je nog wel moet verzilveren. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 20 mei 2017.

Kosten ticket

De kosten zijn € 10,- per groepsticket. (Een normaal kaartje kost € 15,-)

Kosten openbaar vervoer

De kosten voor openbaar vervoer zijn ongeveer € 12,- en een retourticket voor de pendelbus (Arnhem centraal naar GelreDome) is € 5,- per persoon. Hoe meer mensen meegaan, hoe goedkoper het openbaar vervoer. In het gunstigste geval worden de kosten € 8,- voor OV. De definitieve kosten worden begin april duidelijk en we brengen je hiervan dan ook op de hoogte.

Hoe ziet de planning eruit?

We verzamelen rond 10:30 uur op het station in Woerden. Hierna vertrekken we gezamenlijk per trein naar Arnhem. Naar verwachting zijn we om 12:30 uur in het GelreDome. Om 13:30 uur start het programma en om 21:00 uur is het afgelopen. Daarna vertrekken we per OV naar Woerden, waar we rond 23:00 uur zullen aankomen. Let op: tijden zijn indicaties en kunnen nog wijzigen.

Kan ik eerder naar huis?

Ja, dat kan, maar alleen op eigen gelegenheid. Geef ook even aan bij één van de leiders dat je eerder vertrekt. Maar het is natuurlijk het leukst om tot het einde te blijven. Samen uit, samen thuis.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?

Tot 30 maart kun je je aanmelding gratis annuleren. Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar jeugdwerker@jongwoerden.nl. Na 30 maart is je groepsticket en kaartje voor openbaar vervoer besteld en moet je hiervoor betalen. De kosten zijn dan totaal € 22,-.

Verder nog vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met Michel Koekkoek (jeugdwerker@jongwoerden.nl)

Klik hier om je aan te melden voor de EO-jongerendag