CJV update

Het is ondertussen al bijna 3 maanden geleden dat het nieuwe CJV seizoen begonnen is, maar het voelt vele malen korter. Vele onderwerpen zijn al langsgekomen; het bestaan van God tot het rechtvaardig verdelen van een taart.  Ook hebben we al meerdere activiteiten achter de rug, zoals het jaarlijkse volleybal toernooi in Zegveld. Bovendien hebben we een mooi collectebedrag kunnen schenken aan de stichting ‘Kind in Malawi’. Voor mij persoonlijk is het ook een heel spannend seizoen, aangezien ik mij vanaf september de nieuwe voorzitter van de vereniging mag noemen. Vergaderingen en bestuurstaken zorgen voor een goed gevulde agenda, maar ik zou het voor geen goud willen missen! Naast mij zijn Joël van der Weijde en Judith Hofman ook aangetreden als de nieuwe penningmeester en secretaris. Hoewel we allemaal erg blij zijn met onze nieuwe taak vergeten we ook zeker niet wie we hebben opgevolgd, en wil ik Sjoerd Kuiper, Lillian Meiring en Robert Hofman ook heel erg bedanken voor hun inzet en enthousiasme van de afgelopen 2 jaar. Op 13 december is onze volgende activiteit gepland, namelijk sinterkerst. Dit belooft een hele gezellig avond te worden, en we zien er ook allemaal erg naar uit. Ook hebben we dit jaar aardig wat nieuwe leden mogen verwelkomen, en hebben we gelukkig van weinig mensen afscheid moeten nemen. We hopen dat het weer een geweldig seizoen mag worden.

Lijkt het je leuk om langs te komen en ben je 16 jaar of ouder, dan ben je op (bijna iedere) zondagavond vanaf 20:00 welkom om een avond bij te wonen in het arendsnest in de opstandingskerk. Voor meer informatie kun je terecht op Cjvwoerden.nl of kun je een mail sturen naar cjvwoerden@gmail.com. Hopelijk tot snel!

Koos van Heusden
Voorzitter

Waar zien we jou deze week?