Nieuwjaarsgala Rock Solid & Solid Friends

Op 15 januari staat het nieuwjaarsgala gepland. We zien uit naar een leuke avond, vol lekker eten, spellen en zal DJ Stijn de muziek verzorgen.
Over het eten: we willen iedereen vragen om wat mee te nemen. Je kunt kiezen uit een voor-, hoofd- of nagerecht. We horen graag wat je kiest, zodat we voor goede balans kunnen zorgen. Laat dit even aan je clubleider weten. Wil je ook komen, maar ben je nog (bijna) nooit naar club geweest? Dan hoef je natuurlijk niets mee te nemen!
 
We starten om 19:00 uur in Het Baken. De dresscode is: black, white & gold. Kies dus je mooiste jurkje, pak of netste kleding uit. Dan maken we er met elkaar een stijlvolle avond van! Uiteraard mag je ook je vrienden uitnodigen om mee te komen.

Jongwoerden Nieuwjaarsgala 2016

Waar zien we jou deze week?