Kerstavond ZIN jongerendienst

Ook dit jaar wordt op kerstavond in de Kruiskerk een jongerendienst georganiseerd door ZIN. We belichten kerst vanuit het thema “Alles mag met Kerst?!”. Alles mag op vrijdag maar mag alles ook met kerst? In een spelshow zullen twee teams strijden om de eer. Is kerst uit te tekenen? En kan een heilige herrie ook met kazoo’s? De kerststal in een schuine scene… Waar ligt de grens? Vanuit welk perspectief kijk jij eigenlijk naar kerst? Kan alles met kerst? Spreker is Michel Koekkoek.

Natuurlijk zingen we ook veel kerstliederen, samen met de band Devote. We hopen jullie allemaal te zien in deze bijzondere en feestelijke dienst.

Graag tot ziens op 24 december om 21.30 uur in de Kruiskerk!

12-alles-mag-met-kerst-poster-print-versie-michel

Ook dit jaar wordt op kerstavond in de Kruiskerk een jongerendienst georganiseerd door ZIN. We belichten kerst vanuit het thema “Alles mag met Kerst”. Alles mag op vrijdag maar mag alles ook met kerst? In een spelshow zullen twee teams strijden om de eer. Is kerst uit te tekenen? En kan een heilige herrie ook met kazoo’s? De kerststal in een schuine scene… Waar ligt de grens? Vanuit welk perspectief kijk jij eigenlijk naar kerst? Kan alles met kerst? Spreker is Michel Koekkoek.

Natuurlijk zingen we ook veel kerstliederen, samen met de band Devote. We hopen jullie allemaal te zien in deze bijzondere en feestelijke dienst.

Graag tot ziens op 24 december om 21.30 uur in de Kruiskerk!

Namens de ZIN-commissie, Jolanda Kuiper.

Waar zien we jou deze week?