NIEUW SEIZOEN HUISCATECHESE

Na een geweldige zomer gaan straks de winteractiviteiten weer beginnen. Zo ook de catechese. Hoe belangrijk is het voor onze jongeren om in deze tijd met anderen over God en de Bijbel te kunnen praten en hierover te leren. Hoewel ze er zelf niet altijd voor open zullen staan, hopen we dat ze het achteraf toch als waardevol zullen ervaren. De reacties van de jongeren in onze evaluatie geven dit in ieder geval wel aan!

We hopen in de eerste week van oktober te starten; inschrijven kan tot en met 10 september via deze link. We willen benadrukken dat ook kinderen met een beperking bij ons aan kunnen schuiven. Voel je vrij contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken of we eventueel een bijzondere groep kunnen starten. Ook 16-plussers zijn van harte welkom in onze gezellige Eat, Meet, Connect-groep op zondagavond. (1 x per maand).

We hopen na de zomer veel jongeren te kunnen verwelkomen in onze groepen!

 

Michel Koekkoek, Astrid Stam en Marion van Vliet.

Voor vragen en informatie: 06- 51311102 (Michel)

Waar zien we jou deze week?