ZIN livestream 21 juni 10:30 uur – let go(d)

Aanstaande zondag is er weer een ZIN livestream om 10.30 uur. De voorganger deze keer is Martine van de Herberg ( ja… van het Baken)  Het thema waar we het over willen gaan hebben is; Let Go(d)  Wanneer laat ik los en geef ik het over aan God? Wat is onze verantwoordelijkheid en waar begint Gods verantwoordelijkheid?

In de weken voor de Livestream komt er natuurlijk weer een Emoticonchallenge,  dus houd de socials in de gaten. Deze keer is er ook een ZIN-Taart te winnen die na de livestream bezorgd zal worden. Een extra reden (naast de band, Martine van de Herberg, het onderwerp  èn de Emoticonchallenge…..) om Instagram, Jong Woerden, Facebook in de gaten te houden!!

Tot de 21e juni om 10.20 achter (of voor)  de pc, tablet of tv.

See ya! ZinTeam-Woerden

 

 

Waar zien we jou deze week?