VACATURE VAN DE MAAND

Een nieuw item vanuit JongWoerden: de vacature van de maand. Elke uitgave van het kerkblad willen we 1 vacature in het jeugdwerk specifiek onder de aandacht brengen, deze keer is dat:

Teamcaptain Junior Rock Maranathakerk

JongWoerden biedt met Kids Rock en Junior Rock wijkoverstijgende kinderclubs voor kinderen van groep 3 t/m groep 7. Kids Rock wordt gehouden in Het Baken voor de groepen 3 t/m 5 en heeft mogelijkheden voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Junior Rock wordt gehouden in de Maranathakerk en in Het Baken voor kinderen uit de groepen 6 en 7. Dit zijn dus twee groepen die ook regelmatig samen iets doen. In totaal gaan er zo’n 35 kinderen naar de kinderclubs.

Voor team Junior Rock Maranathakerk zijn we op zoek naar een ervaren, allround clubleider. Een soort teamcaptain. We zoeken iemand die deel uit wil maken van een niet zo groot, maar heel enthousiast team en die daarvoor verantwoordelijkheid wil dragen. Maar je hoeft niet alles zelf te doen, want een aantal dingen verzorgt JongWoerden voor je. Bijvoorbeeld de planning, zaalreserveringen, communicatie, de werkvormen en de administratie. Het gaat met name om het contact met de kinderen en hun ouders en het samenwerken met het eigen team en de andere clubleiding. Eigenlijk ben je als teamcaptain voor iedereen het aanspreekpunt, sta je gemakkelijk voor een groep en ben je ervaren genoeg om dingen te organiseren of op te vangen als er iets mis dreigt te gaan. Natuurlijk is er daarbij heel veel ruimte voor je eigen ideeën en talent. En loop je zelf tegen dingen aan, dan kun je altijd terecht bij de jeugd/kinderwerker.

In de periode oktober t/m juni is er om de week Junior Rock, met uitzondering van de vakanties. Het is fijn als je alle avonden kunt, maar het is ook mogelijk om als team een rooster te maken.

Wil je meer weten, bel of mail dan naar 06-14239870 / kinderwerker@jongwoerden.nl of spreek een van de jeugdouderlingen aan. Overige vacatures zijn te vinden op jongwoerden.nl/vacatures.

Graag tot club!

Waar zien we jou deze week?