Tienerkerk: Generatiekloof

Beste Tieners,

Zondag 3 oktober is er weer een nieuwe Tienerkerk! Vorige maand hebben met met elkaar over muziek gesproeken en geluisterd, wij vonden het een erg leuke dienst en we hopen dat jullie dat ook vonden. We hebben ook deze keer weer een leuk onderwerp/thema:

Generatiekloof – Overbruggen

De tijd waarin jullie opgroeien is levensgroot met de tijd waarin jullie opa en oma opgroeiden. De wereld van nu is dan ook heel anders met de wereld van 50 jaar geleden, dit komt o.a. door allerlei technologische ontwikkelingen, maar ook hadden de Christelijke normen en waarden veel meer invloed op de geldende gedragsregels. Maar milieuvervuiling en klimaatverandering daarentegen is weer helemaal van deze tijd en was toen nog geheel niet aan de orde. We hopen met dit programma bruggen tussen de generaties te kunnen bouwen

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 3 oktober, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 5 september allemaal!

Wendy & Ronald!

Waar zien we jou deze week?