Tienerkerk 7 november: Een warm bad!

Beste Tieners,

Zondag 7 november is er weer een nieuwe Tienerkerk! We hebben het vorige maand met jullie gehad over het overbruggen van de generatiekloof, maar deze maand zoeken we het meer in de huiselijke situatie en sfeer, het thema is dan ook:

Gezin – Thuis

Jullie hebben allemaal een eigen thuissituatie. Jullie zijn onderweg naar een zelfstandig leven. Jullie denken na over de mening van jullie ouders/verzorgers en vergelijken dit aan de mening van anderen en jullie krijgen te maken met andere visies. Jullie zoeken vaak grenzen op, om je eigen grenzen te ontdekken of te creëren. Dat kan thuis voor spanningen zorgen. Wat doen je ouders? Wat zegt de Bijbel dat ouders zouden moeten doen? Wat doen jullie zelf? Wat zegt de Bijbel dat tieners zouden moeten doen? Dat zijn vragen waarmee we met jullie aan de slag gaan.

Niet iedereen heeft een goede en stabiele thuissituatie, misschien wonen je ouders niet meer samen of leeft een van je ouders niet meer. Ook kan het zo zijn dat je je niet geliefd of veilig voelt in je eigen gezin. Dit kan allemaal invloed hebben op je Godsbeeld, want waar is God als het thuis niet gaat zoals jij verwacht dat t zou moeten gaan? Is God dan wel te vertrouwen, is Hij wel trouw aan zijn beloften?

Mocht je naar aanleiding van dit thema vragen hebben of ergens mee zitten, waar je over wilt praten, dan is dat altijd mogelijk bij een van de Tienerkerkleiders, bij onze jeugdwerker Michel Koekkoek of bij een van de jeugd-ouderlingen. Wij zullen allemaal vertrouwelijk omgaan met wat je ons toevertrouwd.

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 7 november, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 7 november allemaal!

Ellen & Ronald!

Waar zien we jou deze week?