Team

Michel

Michel Koekkoek

Jeugdwerker
E-mail Michel Koekkoek

Ik ben Michel Koekkoek, 25 jaar en getrouwd met Dorien. Ik heb de studie Godsdienst Pastoraal Werk gestudeerd en mij hierin verdiept in theologie, jeugdwerk en de jongerencultuur. Als jeugdwerker houd ik mij bezig met allerlei activiteiten: ZIN! diensten, clubs, visie & beleid, training, communicatie, enzovoort. Het is mijn droom om jongeren te laten zien dat God relevant voor hun leven is en hen te laten groeien in hun geloof.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen: face-to-face, per e-mail of kijk op mijn Facebookpagina.

Patrick van der Veen

Patrick van der Veen

Jeugddiaken Hervormd West
Ik ben in 1977 geboren te Enschede, en heb tot mijn 16e in het “Twentsche Land” gewoond, ik ben dus een “Tukker”. Nadat ik mijn Mavo had afgerond, ben ik in Woerden gaan wonen, bij mijn ouders die 3 maanden eerder al naar Woerden waren verhuist (die drie maanden heb ik bij mijn oma gewoond). Ik heb inmiddels mij draai in Woerden aardig gevonden, nadat ik de Havo en MTS-Telematica had afgerond ben ik gaan werken bij KPN en na 2,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de brandbeveiliging bij Tyco/ADT. Ik ben in 2002 getrouwd met Ilana en heb 2 prachtige kinderen Joshua (2005) en Delilah (2008). Ik doe aan judo en geef daar les in (bij Henkido/ Sportcentrum Graafland) en ben scheidsrechter. Daarnaast ben ik coach van het voetbalteam van Joshua (bij Sportlust ‘46). Ik ben in mijn werk niet bezig met jeugd etc. maar daardoor vind ik het des te leuker om op sportief gebied wel met jeugd bezig te zijn.
Ik heb zelf altijd genoten van het jeugdwerk wat de kerk mij bood, eerst in Enschede en later in Woerden. Ik kan me nog heel goed een aantal zaken herinneren van de catechisaties en de 18-plus-kring (die hadden we toen nog), ook de jeugdkampen waren altijd erg leuk. Omdat ik het leuk vind om met jeugd te werken, ben ik in december 2004 ben ik begonnen als leider van de 10-er-kerk en dat doe ik altijd nog met veel plezier. In 2009 ben ik collectant geworden, er kwam een plekje vrij omdat mijn moeder diaken werd en sinds oktober 2012 was voor mij de tijd rijp om ook diaken te worden. Ik wilde wel graag betrokken blijven bij het jeugdwerk en het toeval wil (al bestaat toeval niet, noem het mijn lot) dat er al; een tijdje een vacature open stond voor een jeugddiaken. Als diaken zit ik in diverse commissies, bv. voor gezinnen met kinderen met een beperking. Naast mijn werkzaamheden voor de tienerkerk en als jeugddiaken, ben ik sinds 2010 ook stuurgroep lid voor het jeugdkamp, wat een erg leuke en dankbare taak is.
Mocht je verder nog vragen hebben, of meer van mij willen weten, spreek me gerust eens aan of mail me. Mijn facebook.
Jolanda Kuiper

Jolanda Kuiper

Jeugdouderling Gereformeerd West

Jolanda is jeugdouderling voor Gereformeerd West.

Artho Hanemaaijer

Artho Hanemaaijer

Taakdrager Geloof & Opvoeding

Ik ben Artho Hanemaaijer 49 jaar en getrouwd met Tineke. Ik heb twee fantastische zoons van 12 en 10 jaar oud. Als taakdrager geloofsopvoeding coördineer ik allerlei activiteiten rondom gezinnen. Ik ben heel blij, dat ik mee mag helpen om gezinnen met elkaar in contact te brengen. Het samen zijn geeft velen ruimte om het geloof een bijzondere plek te geven in deze tijd. Heb je nog vragen of ideeën neem dan gerust contact met mij op (0348-425618) of per e-mail.

Kees Stam

Kees Stam

Taakdrager Geloof & Opvoeding

Als taakdrager ben ik aangesloten bij het PJO. Met name het onderdeel “geloofsopvoeding” is mijn relatie tot het jeugdwerk.

Ik ben bereikbaar via tel. nr. 0348-432523 of per mail.

Janneke

Janneke van Vliet

Jeugdouderling Hervormd West

Ik ben Janneke van Vliet (31 jaar) Sinds 2010 ben ik samen met mijn man Sjors lid van de Hervormde Kerk, wijk West. Samen hebben we twee kinderen. Ruben van 3 jaar en Loïs van 2 jaar. Binnen de gemeente heb ik samen met Sjors met veel plezier catechese gegeven aan jongeren uit de kerk.

Verder werk ik in het onderwijs en geef ik momenteel les aan kinderen in groep 4. Ik geniet van het lesgeven en van het enthousiasme van de kinderen.

Naast het lesgeven sport ik graag en houd ik van het lezen van mooie boeken.

Het lijkt me erg leuk om me in te zetten voor de jongeren in de gemeente. Ik hoop en bid dat jongeren in hun zoektocht naar het volwassen worden God vinden en zich op hun plek voelen in Zijn gemeente.

Neem contact op via e-mail missy_vdm@hotmail.com of telefoon (0348 448605).

Betsy

Betsie van Donkersgoed

Jeugddiaken Gereformeerd Oost

Ik ben Betsie van Donkersgoed, getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Mijn man en ik zijn geboren op de Veluwe, maar wonen nu al 30 jaar in Woerden. Ik geef les aan kinderen op de basisschool, de Johan Frisoschool in Molenvliet. In mijn vrije tijd doe ik veel aan hardlopen en ben lid van Clytoneus. Sinds kort ben ik jeugddiaken van de Gereformeerde Kerk Oost. Verder ben ik wijkcontactpersoon in een deel van de wijk waar ik woon: Snel en Polanen.

Neem contact op via e-mail of telefoon (06-55887291).

male silhouette

Rick Meijer

Jeugdouderling Gereformeerd Oost
Aart

Aart Sliedrecht

Jeugdouderling Gereformeerd West

Aart Sliedrecht (1950) ruim 6 jaar ouderling in de gereformeerde wijkgemeente Kruiskerk. Getrouwd met Titia; we hebben twee zoons en een dochter…en vijf kleinkinderen. Jarenlang ben ik als bestuurder actief geweest in de gezondheidszorg. Vanaf dit jaar richt ik mijn aandacht op andere zaken in het leven. Zo ben ik  per juli 2014 voorzitter van het PJO en heb ik als missie: samen met het PJO team me inzetten voor het o zo belangrijke jeugdwerk in onze PKN kerk Woerden.

Neem contact op via e-mail (aartsliedrecht@gmail.com) of telefoon (06-22908538).

Sjors

Sjors van Vliet

Jeugdouderling Hervormd West

Ik ben Sjors van Vliet (31 jaar ), getrouwd met Janneke en sinds 2009 wonen we in Woerden, daarvoor woonde ik in Benschop.  Sinds 2010 zijn we nu lid van Hervormd, wijk west.  In het dagelijks leven ben ik metaalbewerker in een klein productie bedrijf in Lopik. Naast mijn werk voetbal ik nog en fiets ik graag. Ik hoop dat we nu op deze plek de jeugd kunnen helpen om op een eigentijdse manier het geloof te ontdekken.

Neem contact op via e-mail (svv-wijsneus@hotmail.com) of telefoon (0348 448605).

couple-silhouette

Vacatures

We zijn nog op zoek naar:

- Jeugdouderling Hervormd Noord
- Jeugdouderling Hervormd West