Team

Michel

Michel Koekkoek

Jeugdwerker
E-mail Michel Koekkoek

Functie binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugdwerker JongWoerden

Persoonlijk
Ik ben Michel Koekkoek, 25 jaar en getrouwd met Dorien. Ik heb de studie Godsdienst Pastoraal Werk gestudeerd en mij hierin verdiept in theologie, jeugdwerk en de jongerencultuur. Als jeugdwerker houd ik mij bezig met allerlei activiteiten: ZIN! diensten, clubs, visie & beleid, training, communicatie, enzovoort. Het is mijn droom om jongeren te laten zien dat God relevant voor hun leven is en hen te laten groeien in hun geloof. Verder houd ik van een goed boek, een potje FIFA en wandelen in de bergen.

Contactmogelijkheden
Via E-mail
Via Facebook

patrick

Patrick van der Veen

Secretaris PJO

Functies binnen het jeugdwerk Woerden

 • Secretaris PJO
 • Leider Tienerkerk
 • Leider (20-ers) Connectgroep
 • Stuurgroep jeugdkamp
 • Tussen 10-2012 en 10-2016 jeugddiaken Hervormd-West

Persoonlijk
Ik ben geboren en getogen in Enschede, op mijn 16e ben ik vanwege het werk van mijn vader verhuisd naar Woerden, in de tussentijd heb ik een klein uitstapje gemaakt naar Montfoort, maar wist toch snel weer terug te keren naar Woerden. Ik ben getrouwd met Ilana sinds 2002 en wij hebben samen 2 kinderen, Joshua (2005) en Delilah (2008). Ik ben werkzaam als serviceplanner bij Johnson Controls in Capelle aan den IJssel, waar ik mede verantwoordelijk ben voor het inplannen van onderhoud en storingen aan diverse brandmeldinstallaties door het hele land en op offshore-eilanden en soms ook op schepen. Verder ben ik trainer-coach van het voetbal-11-tal van Joshua bij Sportlust’46 te Woerden.

Contactmogelijkheden
via E-mail
via Facebook

 

male silhouette

Marcel van Stek

Taakdrager Geloof & Opvoeding

Functie(s) binnen het jeugdwerk Woerden

 • Coordinator stuurgroep geloof en opvoeding
 • Lid PJO

Persoonlijk verhaaltje
Ik ben geboren in Alblasserdam, maar sinds 1996 woon ik in de omgeving van Woerden. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige dochters. Ik werk als projectinkoper in de wegenbouw. Als hobby’s doe ik aan hardlopen en wielrennen, maar ik mag graag ook nog een wedstrijdje voetballen.
Ik hoop dat we mede door mijn betrokkenheid bij het kerkelijk jeugd- en gezinswerk, voor de jeugd en gezinnen een veilige plek kunnen creëren waar we met elkaar tot vriendschap komen en samen sterker staan in het geloof.

Contactmogelijkheden
Via E-mail

female-silhouette

Margreet van Buren – Nagel

Jeugdouderling Opstandingskerk

Functie binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugdouderling Opstandingskerk

Persoonlijk
Ik woon sinds begin 2015 in Woerden en ben sinds 2017 aangesloten bij de Opstandingskerk. Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij drie kinderen (2, 5 en 6 jaar oud). Begin 2018 ben ik samen met Marleen gevraagd om  jeugdouderling van de Opstandingskerk te worden. Hier heb ik ‘ja’ op gezegd, omdat ik het belangrijk vind dat er voldoende aandacht is voor de kinderen en de jongeren in de kerk, zodat zij zich (hopelijk) gezien en geliefd voelen. Samen met de andere mensen uit de gemeente wil ik me hiervoor inzetten. Als je ergens vragen over hebt of om een andere reden contact met me wil, voel je vrij!

Contactmogelijkheden
Via E-mail

koos-straver

Koos Straver

Jeugdouderling Hervormd Noord

Functies binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugdouderling in wijkgemeente Woerden Noord
 • Leiding van de kindernevendienst.

Persoonlijk verhaaltje
Sinds een paar jaar woon ik in Kamerik, maar ik ben opgegroeid op de Leidsestraatweg in Woerden. Ik heb veel van mijn vrienden leren kennen op clubs zoals de GJV (dat is nu de CJV) en Avé, een 21+ vereniging die we zelf hadden opgericht. Ik ben actief in het jeugdwerk in de kerk omdat het voor mij als tiener en 20-er belangrijk is geweest om samen met mijn vriendengroep leuke dingen te doen, maar ook over de belangrijke dingen en vragen in het leven te kunnen praten. Mijn geloof is niet iets voor de zondag, maar meer voor het dagelijks gebruik.

Ook aardig om te weten: ik ben getrouwd met Wandelien en we zijn samen jeugdouderling. We hebben zelf ook jeugd in huis: Aukje van 12 en Sjoerd van 9 jaar.

Contactmogelijkheden
Via E-mail
Via app: +31620780651

 

 

marleen-werksma

Marleen Werksma

Jeugdouderling Opstandingskerk

Functie binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugdouderling Opstandingskerk

Persoonlijk
Hoi, ik ben Marleen en woon met man en drie zonen sinds enkele jaren in Woerden. Voorheen woonden we in Delft, maar ook Leiden, Ede, Zeist en Putten zijn mij niet vreemd. Tegenwoordig werk ik in Utrecht in een psychologen praktijk en daarnaast probeer ik het volleybal onder de knie te krijgen, mijn huis enigszins schoon te houden, mijn zonen in het gareel te houden en, last but not least, ben ik samen met Margreet jeugdouderling in de Opstandingskerk.

Contactmogelijkheden
via: E-mail

rick-zondervan

Rick Zondervan

Jeugddiaken Hervormd

Functies binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugddiaken
 • Catecheet

Persoonlijk
Ik ben nog relatief nieuw in Woerden, maar vind het nu al erg leuk om hier met jeugd te werken. Opgegroeid in Ouderkerk aan den IJssel, een paar jaar in Capelle aan den IJssel en sinds 2015 in Woerden. Ik ben sinds 2010 met Mariëlle getrouwd, wij hebben twee kinderen, Elianne (2016) en Jaïr (2017). Ik werk in de IT bij verschillende bedrijven op verschillende plaatsen. Daarbij houd ik mijzelf vooral bezig met de beveiliging van grote netwerken. Dat is meteen ook een van mij hobby’s. Daarnaast stap ik graag op de motor in de zomer, en op het snowboard in de winter.

Contactmogelijkheden
via E-mail

wandelien-straver

Wandelien Straver

Jeugdouderling Hervormd Noord

Functies binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugdouderling in wijkgemeente Woerden Noord
 • Leiding club Kids Rock
 • Commissie geloofsopvoeding

Persoonlijk
Na mijn opleiding HBO-V in Ede ben ik in Woerden komen wonen. Hier op zoek gegaan naar een passende gemeente en mij aangesloten bij Ave (21 + vereniging). Daar heb ik Koos ontmoet en zijn we rond Woerden blijven hangen. Nu sinds 5 jaar wonen we met veel plezier in Kamerik, samen met Aukje en Sjoerd van (12 en bijna 10 jaar).
Ik ben met het christelijk geloof opgevoed en ben heel blij dat ik mag geloven in alle vrijheid… Nog iedere dag! Dat doe ik ook graag zingend, bij het koor Miracles.

Contactmogelijkheden
via E-mail
via Facebook

yvonne-vergeer

Yvonne Vergeer-van Nierop

Jeugdouderling Kruiskerk

Functie binnen het jeugdwerk Woerden

 • Jeugdouderling wijk Kruiskerk

Persoonlijk
Ik ben opgegroeid in het dorpje Maasland in het Westland. Heb in Voorburg en Delft gewoond waar ik de opleiding in het ziekenhuis heb gevolgd tot ik kinderverpleegkundige was. In 1992 ben ik in Woerden komen wonen omdat ik een baan kreeg in het Hofpoort Ziekenhuis. Ik heb hier Marcel leren kennen waar mee ik in 1997 ben getrouwd en we hebben 3 kinderen gekregen. Renske inmiddels 19 jaar, Rik en Laura 17 jaar. In 2005 is na een moeilijke tijd Marcel overleden, die we nog steeds missen. Momenteel werk ik als diabetesverpleegkundige voor kinderen, besteed ik veel tijd in het jeugdwerk van de kerk en als hobby’s heb ik tennissen, wandelen en creatief bezig zijn.

Contactmogelijkheden
Via E-mail
Via 06-10053520

couple-silhouette

Vacatures

We zijn nog op zoek naar:

- Jeugdouderling Hervormd West
- Bestuurlijk jeugdouderling Opstandingskerk
- Jeugddiaken Gereformeerd