Kids Rock

Kids Rock is een supergezellige club op de vrijdagavond, voor kinderen die in groep 3,4 of 5 van de basisschool zitten. We doen spelletjes, maken nieuwe vrienden, kletsen, knutselen, kijken film, gaan zwemmen en samen leren we een hele hoop over de bijbel!

Voor wie

Kinderen uit groep 3, 4 (en 5)

Wanneer

Vrijdagavond 19:00 - 20:15 (1 keer in de 2 weken)

Waar

De locatie volgt later! Naar verwachting houden we de club in de Maranathakerk of het Baken. Dit is uiterlijk eind augustus bekend!

Contact

Sarah Sendra de Jongste
0639205408
Wandelien Straver
wandelien@ziggo.nl

Kids

Voor kinderen die in groep 3 en 4 (en 5) zitten starten we dit jaar weer met Kids Rock! Het is een gaaf moment op de vrijdagavond, waar we we veel plezier met elkaar gaan beleven, en meer gaan leren over de bijbel en de Here God. We stemmen het programma daarin af op de leeftijd van de kinderen. Als je eerst eens wat meer informatie wilt neem dan contact met ons op! Inschrijven voor de club kan via de link!

Leiding

Klopt jouw hart voor deze leeftijdsgroep, wil je deel uitmaken van een leuke groep leiding en lijkt het jou leuk om met  de kinderen van Kids Rock aan de slag te gaan als leiding, neem dan even contact op met Wandelien of Sarah!