Terugblik PKN-jeugdkamp

Met ruim 50 kinderen en 50 tieners vertrokken we naar Loon op Zand. Wat een aantal! En wat een plezier! De stuurgroep heeft bergen werk verzet om een prachtig programma voor kinderen en tieners neer te zetten. Iedere deelnemer of leiding zal zijn eigen hoogtepunt hebben, maar voor mij was het de zaterdagmorgen. Het moment waarop de kinderen en de tieners een gezamenlijke activiteit hadden. De kinderen en de tieners mochten zich inschrijven voor workshops. Dit waren de keuzemogelijkheden:

  • Voetbalclinic
  • Bakworkshop
  • Bootcamp
  • Vogelhuis maken
  • Dansworkshop
  • Kampjournaal maken
  • Sieraden maken
  • Graffiti workshop
  • Bosspel
  • Raket schieten

Natuurlijk werden er ook serieuze thema’s aangesneden tijdens het kamp. Zo zijn de kinderen en de tieners op meerdere momenten, onder leiding van twee groepsleiders, in gesprek gegaan over de Bijbel, het geloof en persoonlijke zaken.

Ondanks de regen, hebben de deelnemers en de leiding een geweldig weekend gehad. Een grote rol daarin speelde het enthousiasme van alle leiding. Ook de kinderen en de tieners lieten zich door het weer niet hinderen. En wat ook niet vergeten mag worden, is dat het eten ook top was!

Veel zegen,

Ruben Smouter

06-35638349

ruben.smouter@pknwoerden.nl

Waar zien we jou deze week?