Kinderkoor

Voor wie

Kinderen van 6-12 jaar

Wanneer

Elke maandagavond van 18.30 tot 19.15 uur (behalve in vakanties)

Waar

Het Baken

Contact

Yvonne Bastmeijer

Kinderen vanaf zes jaar zingen als kinderkoor Burning Candles liedjes over de mooie dingen die in de Bijbel staan, over wie God is en wat Hij voor ons doet.

Wanneer?

Vanaf maandagavond 7 september hebben we met het hele koor elke maandag repetitie, behalve in de schoolvakanties en op feestdagen. Vanaf 18:30 uur ben je welkom en de avonden duren tot 19:15 uur. Het seizoen eindigt op maandagavond 26 april 2021.

Waar?

De repetities zijn in Het Baken.

Inzingen en oefenen

Op een speelse manier zingen we in waarbij de dirigent ook goed let op houding, ademhaling en hoe je je stem gebruikt. Daarna oefenen we nieuwe en oudere liedjes.

Repertoire

Het repertoire proberen we divers te houden zodat we een goede mix hebben van vrolijke kinderliedjes en mooie melodieën. De bladmuziek wordt tijdens de repetities uitgedeeld. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een map meenemen met plastic hoesjes om de muziek in te bewaren.

Zingen in een dienst

Ongeveer vier keer per jaar zingen we onder begeleiding van vaste pianist Gert van Zoelen en jonge muzikanten in een dienst. Meestal is dat in een kerkgebouw in Woerden, maar soms ook in het ziekenhuis of in een verzorgingstehuis. Dat is heel bijzonder om mee te maken. De oudere kinderen weten soms te ontroeren als ze een couplet solo mogen zingen en het is prachtig om te zien hoe de jongste kinderen enthousiast en helemaal uit hun hoofd staan mee te zingen. Zoals ons favoriete nummer het verwoordt: Zingen maakt blij!

Meedoen

Dat kan het hele jaar door. Kom gerust eerst een (paar) keer meezingen.

Lid worden

Leuk als je besluit lid te worden. Je krijgt dan informatie mee naar huis. De kosten zijn € 28 per jaar. In november wordt hierover een mail gestuurd.

Meer informatie

Hiervoor kun(t) u/je bij de dirigent terecht: Yvonne Bastmeijer

Leuke links