Tienerkerk

Voor wie

Wanneer

Waar

Contact

‘Gezellig met allemaal anderen van mijn leeftijd’, ‘in groepjes dingen bespreken spreekt me echt veel meer aan dan een uur naar een dominee luisteren’, ‘soms denk je, waarom doen we dit, maar aan het eind van de tienerkerk is dat meestal wel duidelijk. Dat onverwachtse vind ik leuk’.

Zomaar wat reacties die je van tieners kunt krijgen die al naar de tienerkerk gaan. Tienerkerk is niet echt een dienst, maar vindt wel plaats tijdens de zondagse morgendienst. Aan de hand van een programma van Youth for Christ wordt er ingegaan op een bepaald thema. Niet alleen door te luisteren, maar de meest creatieve vormen worden bedacht. Lastig om uit te leggen. Dus tieners, kom gewoon een keer kijken! Hopelijk ontdek je dat ook jij tijdens de tienerkerk mag leren wat het betekent om Christen te zijn.

En volwassenen, vraag de tieners wat ze doen met tienerkerk. Ongetwijfeld volgt er een leuk gesprek.

Voor wie en waar?

De tienerkerk is speciaal voor tieners van de middelbare school (en een paar leiders). Naar welke kerk je normaal gaat maakt niet uit. De tienerkerk is voor alle tieners uit Woerden. Het is in het Arendsnest (bovenin de Opstandingskerk).

Wanneer?

Elke 1e zondag van de maand van half 10 tot half 11. Bekijk alle data in de agenda.
Vanaf 09:15 uur ben je welkom.

Contactpersoon: Patrick van der Veen | 06-46083828 | kungfupanda@live.nl