Pizza & Passion

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. The Passion is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen.

Voor wie

Alle jongeren van 12 t/m 25 jaar

Wanneer

28 maart 2024

Waar

Kruiskerk Woerden

Contact

Ruben Smouter
06-35638349

Pizza

Speciaal
voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van
tevoren een pizza te eten. Vanaf 18:30 uur ben je van harte welkom. Na
het toetje is er ook de mogelijkheid om gezellig een spelletje te doen.

Eet
je mee? De kosten voor deze avond zijn €5 per persoon. Je kunt het geld
contact meenemen of betalen via een QR-code op de avond zelf. Opgeven
kan tot uiterlijk maandag 25 maart.

& Passion
Waar de tieners eerst met elkaar een pizza eten, is de rest welkom vanaf 20:00 uur. Dan zorgen wij dat de koffie en thee klaarstaat. Om 20:30 uur kijken we live op groot scherm naar de uitzending van The Passion.

Veelgestelde vragen over Pizza & Passion

Hoewel het gezamenlijk naar The Passion kijken voor iedereen is, hebben we voor jongeren (van 12 t/m 25 jaar) een extraatje. Zij zijn al om 18:30 uur welkom. We eten dan met alle jongeren een pizza!

Een pizza kost € 5,-.

Je kunt kiezen uit 1 van de volgende pizza’s: Margaritha, Perfect Pepperoni, Funghi, Ham, Salami of Vegeroni. Geen voorkeur en liever van alles wat? Ook dat kan. Hoe meer mensen dit kiezen, hoe meer keuze je voor je slides hebt.

Dan is er nog gelegenheid om een spelletje met elkaar te spelen. Wij zorgen dat er genoeg spelletjes te doen zijn, maar voel je vrij zelf ook een spel mee te nemen!

Veelgestelde vragen over The Passion kijken

Voor iedereen: jong en oud! Leeftijd maakt niet uit. Iedereen is om 20:00 uur van harte welkom. Dan staat de koffie klaar. Zorg dat je er in elk geval 20:30 uur bent, want dan start de live uitzending.

Nee, dat hoeft niet!
Ben je tussen de 12 en 25 jaar en wil je vooraf een pizza komen eten? Dan moet je je wel even via deze link aanmelden.

Zodra de uitzending klaar is (tussen 21.30-22.00 uur) ben je vrij om weer naar huis te gaan. Je kunt ook nog even blijven, want wij zorgen nog voor een hapje en drankje.

Ja die zijn er! Wij zorgen dat er wat hapjes klaarstaan op de tafel. Als je wat wilt drinken kun je naar de bar lopen. Let er wel even op dat je anderen niet stoort…