ZIN! Diensten

Voor wie

De ZIN diensten zijn speciaal voor jongeren van 12 t/m 25 jaar

Wanneer

Elke derde zondag van de maand om 10.30 uur

Waar

Kruiskerk Woerden (Mesdagplein 4) en online op YouTube.

Contact

Ruben Smouter

ZIN is een zinvolle dienst voor jou! Het is dus speciaal op jongeren gericht, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom. Deze samenkomsten bereiden we samen met jongeren voor. Daardoor zullen de thema’s je vast aanspreken. Er is muziek en een spreker die een thema en Bijbeltekst op een eigentijdse manier uitlegt. Verdere onderdelen van de dienst: heilige herrie, raad het geluid of een Bijbeltekst in Emoticons en meer! Na de ZIN dienst kun je blijven hangen en zorgen we voor een hapje en een drankje. En je kunt natuurlijk nog een potje FIFA of ander (kaart)spelletje doen. Wil je wat extra verdieping na de dienst? Bekijk dan onze verwerkingsvragen.

Elke derde zondag van de maand ben je welkom in de Kruiskerk of online op ons YouTube kanaal. Je kunt ons ook volgen op FacebookInstagram of TikTok.

Muziek tijdens de ZIN diensten

Elke maand stellen we een playlist samen met muziek voor komende dienst. Zo kun je alvast warmdraaien voor de ZIN dienst en zijn de liederen voor je bekend. Volg ons Spotify-profiel en bekijk zo iedere maand de playlist. Verwacht niet de standaard liederen uit het liedboek, maar een mix van christelijke artiesten en bands.

Beluister onze podcast

Banner ZIN diensten - Jong Woerden