Gezocht! 2 volwassen leiding (m/v) voor de kinderclubs!

Yes! Een nieuwe clubleider!

Word jij leiding van de kinderlubs?

Wanneer en waar:

Om de week wordt er op vrijdagavond vanuit Jong Woerden aan meer dan 50 kinderen club gegeven in de Kruiskerk. Dit is de Kids Rock (voor kinderen van groep 3,4 en 5) en twee groepen Junior Rock (voor groep 6 en 7). Leiding geven doe je nooit alleen, maar met een enthousiast team van volwassenen en jongeren.

Wie zoeken we:

Gezien de teamsamenstelling zijn we op zoek naar een volwassen persoon. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar het helpt als je enthousiasme hebt voor (groepen) kinderen, de motivatie hebt om de kinderen iets over God en de Bijbel te vertellen en plezier beleeft aan het organiseren van (bijzondere) avonden. 

Wat vraagt het van je en wat levert het je op:

Het vraagt je beschikbaarheid op de avonden zelf en tijd voor de voorbereiding en de vergaderingen. De inhoud van de avonden is grotendeels al uitgeschreven, er moet nog wel een uitwerking bij bedacht en geregeld worden. Het enthousiasme van het team en van de kinderen geeft veel voldoening en door de gezelligheid en het plezier met elkaar is het gewoon heel leuk om te doen!

Wat houdt het in:            

Er zijn door het jaar heen 2 soorten avonden:

____

Gewone avonden:

hier kletsen we met elkaar om te horen hoe het gaat, horen we een Bijbelverhaal met verwerking en doen we na de pauze een leuk spel.

____

Bijzondere avonden: 

denk aan Sirkelslag, sinterklaasfeest, kerstmaaltijd, een avond met kmpvuur en marshmallows, zwemmen, filmavond, vossenjacht met de tieners en natuurlijk het PKN-jeugdkamp.

Meer informatie:

Wandelien Straver:
06-420 520 17
Margreet van Buren:
06-15 121 101

Eerste avond:

20 september 2024

Waar zien we jou deze week?