CJV

Voor wie: jongeren vanaf 16 jaar
Wanneer: elke zondagavond vanaf 20:00 uur in het Arendsnest (Opstandingskerk)

De CJV is een gezellige, open jongerenvereniging bestaand uit ongeveer 30 leden. Elke zondagavond zijn we in het Arendsnest te vinden, waar we aan de hand van een onderwerp praten over onderwerpen als geloof, school/studie, vrienden, de maatschappij. Na het onderwerp gaat de bar open en blijven veel leden nog even hangen om wat te drinken en bij de kletsen.

Maar ook ontspanning en gezelligheid zijn erg belangrijk bij de CJV! Het bestuur organiseert door het jaar heen allemaal gezellige avonden en activiteiten die de leden niet willen missen: het startfeest, het Groots Karaoke Spektakel, het volleybaltoernooi, sinterkerst, het nieuwjaarsdiner, de strandwandeling, de uitwisseling met een andere CJV in het land, ProTO en natuurlijk het slotweekend. Alles binnen de vereniging wordt geregeld door de jongeren zelf, het bestuur en de commissies bestaand uit leden.

Wil je een keertje de sfeer proeven bij de CJV? Je bent altijd van harte welkom om een keer langs te komen! Het begint om 20:00 in het Arendsnest met koffie en thee, en om 20:30 beginnen we met het onderwerp.

Mail CJV : cjvwoerden@gmail.com
Of ga naar onze website: www.cjvwoerden.nl

CJV groep