ZIN! Diensten

[button color=”orange” url=”https://www.eventbrite.nl/e/registratie-zin-woerden-15-november-128461853863″]Klik hier voor de tickets van de ZIN dienst op 15 november[/button]

Voor wie: ZIN is een samenkomst speciaal gericht op jongeren van 12-25 jaar, maar iedereen van alle leeftijden is van harte welkom om met ons mee te vieren.

Waar en wanneer: elke derde zondag van de maand in de Kruiskerk om 10:30 uur.

ZIN is een zinderende ontmoeting voor jongeren! Deze samenkomsten bereiden we samen met jongeren voor. Daardoor zullen de thema’s  je vast aanspreken. Er is muziek en de spreker doet zijn of haar best om het thema zo goed mogelijk aan je uit te leggen en een verrassende verwerking neer te zetten. Na ZIN kun je lekker blijven hangen en zorgen we voor een hapje en een drankje.  De ZIN commissie is er voor de praktische organisatie van deze samenkomsten.

Elke derde zondag van de maand ben je welkom in de Kruiskerk.

Contactpersonen:  Michel Koekkoek (jeugdwerker) | 06-51311102 | jeugdwerker@jongwoerden.nl
Emmarentia van Vliet (voorzitter) | emmarentia@live.nl
Gerjanne Kuus (PR) | zin@jongwoerden.nl

Muziek tijdens de ZIN diensten
Elke maand stellen we een playlist samen met muziek voor komende dienst. Zo kun je alvast warmdraaien voor de ZIN dienst en zijn de liederen voor je bekend. Volg ons Spotify-profiel. Om de playlist te bekijken, klik je op de Spotify afbeelding.

[button color=”orange” url=”http://jongwoerden.nl/kalender/”]Bekijk de agenda voor alle ZIN diensten[/button]

Podcasts

Luister naar onze ZIN Woerden podcast.

spotify_badge_podcast-large