Voor wie: kinderen vanaf 6 jaar.
Wanneer: op maandagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur in het Baken (niet in de schoolvakanties). Om de week een extra kwartier voor de 9+ groep.

kinderkoor1kinderkoor2

Kinderkoor Burning Candles zingt liedjes over de mooie dingen die in de Bijbel staan. Over wie God is en wat Hij voor ons doet. Op een speelse manier zingen we in, waarbij de dirigent ook goed let op houding, ademhaling en hoe je je stem gebruikt. Daarna oefenen we nieuwe en oudere liedjes. Het repertoire proberen we divers te houden, zodat er een goede mix ontstaat van vrolijke kinderliedjes en mooie melodieën die goed passen binnen een dienst.

Ongeveer 4 keer per jaar zingen we onder begeleiding van vaste pianist Gert van Zoelen en jonge muzikanten in een dienst. Meestal is dat in een kerkgebouw in Woerden, maar soms ook in het ziekenhuis of in een verzorgingstehuis. Dat is heel bijzonder om mee te maken. De oudere kinderen weten soms te ontroeren als ze een couplet solo mogen zingen en het is prachtig om te zien hoe de jongste kinderen enthousiast en helemaal uit hun hoofd staan mee te zingen. Zoals ons favoriete nummer het verwoordt: Zingen maakt blij!
Kom gerust een keertje meezingen!!

Klik hier voor meer info

Contactpersoon:  Anja van der Stoel | 0348-425485
Dirigent: Yvonne Bastmeijer | 0348-417115