Kinderkoor Burning Candles

Kinderen vanaf zes jaar zingen als kinderkoor Burning Candles liedjes over de mooie dingen die in de Bijbel staan, over wie God is en wat Hij voor ons doet.

Wanneer
Vanaf maandagavond 7 september hebben we met het hele koor elke maandag repetitie, behalve in de schoolvakanties en op feestdagen. Vanaf 18:30 uur ben je welkom en de avonden duren tot 19:15 uur. Het seizoen eindigt op maandagavond 26 april 2021.

Waar
De repetities zijn in Het Baken.

Inzingen en oefenen
Op een speelse manier zingen we in waarbij de dirigent ook goed let op houding, ademhaling en hoe je je stem gebruikt. Daarna oefenen we nieuwe en oudere liedjes.

Repertoire
Het repertoire proberen we divers te houden zodat we een goede mix hebben van vrolijke kinderliedjes en mooie melodieën. De bladmuziek wordt tijdens de repetities uitgedeeld. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een map meenemen met plastic hoesjes om de muziek in te bewaren.

Zingen in een dienst
Ongeveer vier keer per jaar zingen we onder begeleiding van vaste pianist Gert van Zoelen en jonge muzikanten in een dienst. Meestal is dat in een kerkgebouw in Woerden, maar soms ook in het ziekenhuis of in een verzorgingstehuis. Dat is heel bijzonder om mee te maken. De oudere kinderen weten soms te ontroeren als ze een couplet solo mogen zingen en het is prachtig om te zien hoe de jongste kinderen enthousiast en helemaal uit hun hoofd staan mee te zingen. Zoals ons favoriete nummer het verwoordt: Zingen maakt blij!

kinderkoorMeedoen
Dat kan het hele jaar door. Kom gerust eerst een (paar) keer meezingen.

Lid worden
Leuk als je besluit lid te worden. Je krijgt dan informatie mee naar huis. De kosten zijn 28 euro per jaar. In november wordt hierover een mail gestuurd.

Meer informatie
Hiervoor kun(t) u/je bij de dirigent terecht: Yvonne Bastmeijer | 0348-417115

Leuke links
  • De 9+ groep Coen, Georgina, Ziva en Sanne zongen het prachtige lied ’Neem mij aan zoals ik ben’ meerstemmig! Klik hier om het lied te luisteren.
  • Zingen maakt blij! Klik hier voor een video van oefenen in het ziekenhuis.
  • Tijdens een repetitie hebben we het lied ‘God heeft een plan met je leven’ opgenomen. Hierbij het geluidsfragment: klik hier.
  • Zie dit filmpje voor de bonte avond van 2018.

[button color=”orange” url=”http://jongwoerden.nl/tag/kinderkoor/”]Klik hier voor al het kinderkoor nieuws[/button]