Terugblik op seizoen 2019/2020
We zijn gestart met Junior Rock in Het Baken en Junior Rock in de Maranathakerk. De beide groepen hadden zeven eigen clubavonden, een gezamenlijk clubuitje, twee events: Sirkelslag en De Vliegende Speeldoos en drie gezamenlijke specials: Sinterklaas, film en kampvuur.

Coronastop
We zaten er lekker in met z’n allen, maar kort na de clubavond van 6 maart kwamen we ineens in een intelligente lock down. Helaas hebben we vijf activiteiten moeten laten gaan. Maar gelukkig hadden we in juni nog twee avonden op het jaarprogramma staan die wel konden/kunnen doorgaan.

Via corona naar Pinksteren
Na bijna drie maanden geen club hadden we het over symbolen. Een symbool is een tekening die een betekenis heeft gekregen die veel mensen kennen. We bekeken twaalf symbolen en plaatjes uit de coronatijd. We zagen dat sommige inmiddels voorbij zijn, zoals het hamsteren van toiletpapier. En een aantal geldt nog, zoals het gebruiken van handgel en niezen in de elleboog.

In een kringgebed hebben we allemaal een dank- of gebedspunt uitgesproken en omdat we dat nog een beetje lastig vinden, deden we dat met het aansteken van een lichtje.

De landelijke kerk heeft een symbool gemaakt bij het thema voor volgend jaar. Hierin herkenden we vier tekeningen. Dit symbool past ook goed bij het Pinksterverhaal en dat hebben we gelezen. De eerste christenen hadden natuurlijk niet met corona te maken, maar ook zij zochten ook naar andere vormen van kerk-zijn.

het-goede-leven
Afgelopen jaar in beeld
Met een stapel foto’s keken we terug op het jaar en iedereen mocht een eigen collage in coronastijl maken: op een vel met mozaïekvlakken van tape. Natuurlijk was er ook nog tijd voor pauze met wat lekkers en een groepsspel. Het was fijn om elkaar weer te zien!

20200612_19511220200612_194515
Zeskamp
Op vrijdagavond 26 juni sluiten we het clubseizoen af met een zeskamp voor alle drie de kinderclubs. Dit zeskamp wordt medegeorganiseerd door onze maatschappelijke stagiaires van dit jaar en dat vinden wij helemaal top! We verzamelen op 19:00 uur bij De Boekentuin in Woerden.

Aanmelden
Aanmelden voor deze activiteit kan tot en met zondag 21 juni bij de eigen clubleiding of bij Ester Metselaar: kinderwerker@jongwoerden.nl / 06-14239870. Dit in verband met het vormen van de teams. Bij regen zal de activiteit helaas niet door kunnen gaan.

Klik hier voor de volledige agenda

Klik hier om het de hele jaarplanning te zien

Klik hier voor het registratieformulier van Junior Rock