Passion in Pics

Vertel met je clan het Paasverhaal op creatieve wijze met maximaal 10 foto's. Win jij met je clan de hoofdprijs?

Ken jij The Passion? Daar wordt op een creatieve manier het Paasverhaal over Jezus’ dood en opstanding uitgebeeld. Wij geloven dat jij dat samen met je clan ook kan! En daarom organiseren we de fotowedstrijd ‘Passion in Pics!’

Hoe het werkt?

Maak met je clan maximaal 10 foto’s waarmee je het Paasverhaal uitbeeldt. Stuur de foto’s op naar het Instagramaccount van JongWoerden en win de hoofdprijs!

Je hebt t/m 1 april om de foto’s te sturen. Op 2 april verschijnen alle fotoseries van alle clans die hebben meegedaan op Instagram. Vanaf dat moment kun je bijvoorbeeld vrienden en familie aanmoedigen om jouw fotoserie te liken. Want: wie de meeste likes en punten van de jury krijgt wint!

Het liken kan tot zondag 10 april om 10:00u. Tijdens de ZIN dienst van 10 april maken we de winnaar bekend. Zorg dat je erbij bent, want wie weet ben jij de winnaar en kun je de hoofdprijs in ontvangst nemen!

Hoofdprijs

Als je met je clan wint, verdien je natuurlijk een mooie prijzenpakket (ter waarde van € 75,-). In dit pakket zit bijvoorbeeld:

Hoe zit het met AVG?

Als je foto’s van andere mensen maakt, mogen ze niet herkenbaar in beeld zijn. Tenzij ze jou als fotomaker daarvoor toestemming hebben gegeven. Als je zelf op de foto staat, geef je door het sturen van de foto’s goedkeuring om dit op onze social media te plaatsen.

Nog even alle stappen op een rij...

Stap 1:
Foto's maken en insturen

T/m 1 april

Maak maximaal 10 foto’s van het Paasverhaal en stuur ze naar het Instagram account van JongWoerden.

Stap 2:
Stemmen


T/m 10 april om 10:00 uur

Vanaf 2 april staan alle fotoseries op ons Instagram account. Nu kan het tellen beginnen. Zorg dat zoveel mogelijk vrienden, ouders en familieleden je foto’s liken.

Ook de jury zal punten uitdelen aan de fotoseries.

 

Stap 3:
Prijsuitreiking

10 april om 10:30 uur

Tijdens de ZIN dienst van 10 april maken we de winnaar bekend. Welke clan heeft de meeste likes en jurypunten gekregen en verdient het prijzenpakket?

Wil je een paar ideeën opdoen?

Tip 1: Lees het Paasverhaal

“Judas helpt de tegenstanders van Jezus

1 Het was vlak voor het Joodse Paasfeest. Joden eten dan brood zonder gist. 2 De priesters en de wetsleraren wilden Jezus doden, maar ze waren bang voor het volk.

3 Toen kwam de duivel in Judas Iskariot, één van de twaalf leerlingen. 4 Judas ging naar de priesters en de officieren van de tempel. Hij besprak met hen hoe ze Jezus gevangen konden nemen, en hoe hij daarbij kon helpen. 5 De priesters en de officieren waren daar blij mee, en ze beloofden om hem daarvoor te betalen. 6 Dat vond Judas goed. Hij begon na te denken over een goed moment om Jezus gevangen te nemen. Want dat moest gebeuren zonder dat het volk het zou merken.”

Tip 2: Bekijk video's van Jezus' dood en opstanding

Op Youtube vind je verschillende video’s die gaan over het leven van Jezus, Zijn dood en Zijn opstanding.

Hiernaast vind je twee voorbeelden. Wie weet kun jij ze ter inspiratie gebruiken. Succes!

Vragen?

App, bel of mail Michel.

Waar zien we jou deze week?