Kick off event

Op 24 september 2021 organiseren we een groots kick off event. Met toffe activiteiten willen we het nieuwe jeugdwerkseizoen openen. Doe jij mee? Nodig gerust ook je vrienden uit!

Op 24 september 2021 organiseren we een groots kick off event. Met toffe activiteiten willen we het nieuwe jeugdwerkseizoen openen. Doe jij mee? Nodig gerust ook je vrienden uit!

Voor wie

Jongeren van groep 8 t/m 18 jaar

Wanneer

24 september 2021

Kosten

Gratis (via crowdfunding)

Waar

Kalsbeek Bredius Woerden
(Burgemeester H.G. van Kempensingel 23, 3443 AM Woerden)

Contact

Michel Koekkoek
06-51311102

Activiteiten

Activiteiten

We openen dit seizoen met een heus kick off event. We starten de avond met een BBQ. Daarna kun je kiezen uit twee van de volgende activiteiten:

Kickbox clinic

Joop Gottmers komt een kickbox clinic geven. Even al je energie eruit en leren hoe je kunt kickboxen. Na afloop vertelt Joop zijn getuigenis. Hij heeft op hoog niveau aan kickboxen gedaan. Is vervolgens in de drugwereld en criminaliteit beland en daarna radicaal tot geloof gekomen.

Escape Room

Houd je van een uitdaging? Doe dan mee met deze escape room. Speciaal voor ons wordt er ter plekke een escape room gebouwd. Dit wordt verzorgd door het bedrijf Verbuilding. Lukt het jou om binnen 60 minuten te ontsnappen?

Pubquiz

Tijdens de pubquiz kun je strijden tegen andere groepen. Een team bestaat uit twee of drie jongeren. Er zijn verschillende rondes: van quizvragen tot muziek en meer! Wie weet uiteindelijk het meest en wint de quiz? De winnaar ontvangt natuurlijk de hoofdprijs!

Kanoën

Stap op de avond in één van de kano’s en doe een rondje Singel tijdens het ondergaan van de zon of in het donker. Sfeer gegarandeerd!

Lasergamen

De onderlinge strijd barst op de avond los tijdens het lasergamen! Twee groepen zullen tegen elkaar strijden. Met je eigen lasergun in de hand ga je met je team de uitdaging aan. Wie raakt het vaakst de tegenstander? Of wat denk je van een andere variant zoals capture the flag.

Planning van de avond

18:00 Welkom en inloop
18:30 BBQ
19:30 Start ronde 1 activiteiten *
20:30 Start ronde 2 activiteiten
21:30 Plenaire afsluiting met getuigenis Joop Gottmers
22:00 Chillen onder genot van hapje en drankje

* Bij binnenkomst kun je je aanmelden voor de 1e ronde van activiteiten. Zorg dus dat je op tijd bent, want vol = vol. Later op de avond kun je voor de 2e ronde kiezen wat je wilt doen.

Gratis activiteit?

Het kick off event is gratis voor alle jongeren. We vinden dat alle jongeren moeten kunnen meedoen en willen er echt iets tofs van maken! Natuurlijk maken we wel kosten voor dit event. We willen daarom aan alle ouders, opa’s, oma’s en gemeenteleden vragen of ze een zelfgekozen bijdrage willen overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL21RABO 0373 733 208 ten name van het PKN jeugdwerk te Woerden o.v.v. start-event. Fijn als je je ouders of opa/oma wilt vragen of ze een bijdrage willen doen.

In totaal is er een bedrag nodig van € 1086,-. Hieronder kun je zien hoeveel er al gegeven is.

0%
Opgehaald

Vragen?

Stuur via onderstaand formulier een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.