Sirkelslag YOUNG

Voor wie

Iedereen van 12 t/m 16 jaar

Wanneer

4 november 2022

Waar

Kruiskerk Woerden

Contact

Koos Straver
Michel Koekkoek
06-51311102

Het is vrijdagavond 4 november, je bent met alle tieners van het jeugdwerk in Woerden in de Kruiskerk, klaar voor de start van het meest gave, chaotische en gezellige clubspel van Nederland: Sirkelslag Young! Als je al op een clan zit, dan heb je hierover een app gehad van de clanleiders. Doe je mee? Geef dat dan door aan je clanleider of aan Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

Wat is Sirkelslag Young?

Voor wie het nog niet eerder heeft meegemaakt: Sirkelslag is een interactief spel mét inhoud, waarbij jeugdgroepen het tegen elkaar opnemen. Het lijkt ons leuk om dit als eerste clanactiviteit van het nieuwe seizoen te doen en het is nog leuker als jullie allemaal meedoen én dat we misschien wel winnen.

Wanneer?

4 november 2022

Waar?

Kruiskerk Woerden

Wat is het thema?

Het thema dit jaar is ‘Aan tafel‘ en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk. Wie nodig je eigenlijk allemaal uit aan tafel? Ook mensen die je misschien niet goed kent en/of uit een ander land komen? Door Sirkelslag te spelen, ontdekken de deelnemers verder te kijken dan hun eigen vrienden en open te staan voor wie er op hun pad komt.

Voor wie?

Iedereen van 12 t/m 16 jaar

Mag ik mijn vrienden uitnodigen?

Ja natuurlijk mag dat! Iedereen is van harte welkom om dit te toffe spel met ons mee te spelen!

Aanmelden

Om mee te doen moet je je even aanmelden bij je clanleider. Je kunt dan ook je voorkeur opgeven voor medespelers van je team. Zit je niet (nog) op een clan, maar lijkt het je toch leuk om mee te doen? Meld je dan aan bij Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl of 06-51311102).

Meer weten?

Vraag het je clanleider, aan Michel of stuur ons een mailtje via sirkelslagwoerden@gmail.com.