Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 1 februari kun je meedoen met Sirkelslag Young: samen met je groep strijd je in een online wedstrijd tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. Elke groep kijkt op hetzelfde moment de uitzending. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten.

Wat is Sirkelslag Young?

Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijd je tegen meer dan 500 groepen in Nederland. En dat op hetzelfde moment. Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de ranking. Een team voor Sirkelslag Young bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12. Je kunt je als groep opgeven, maar ook in je eentje. Dan zorgen wij voor leuke groepen.

Wanneer?

Vrijdagavond 1 februari 2019. Vanaf 19:00 uur is de inloop, uiterlijk 19:15 uur moet je er zijn.
De avond duurt tot 21:30 uur.

Waar?

Het Baken (Beneluxlaan 3, Woerden)

Wat is het thema?

Het thema van Sirkelslag Young 2019 is ‘een nieuw begin’. Het verhaal gaat over Jozef. Soms maak je keuzes waar je achteraf spijt van hebt, loopt je leventje niet zoals je zou willen, misschien zit je zelfs wel in de put en weet je niet hoe je eruit moet komen. Je kunt altijd opnieuw beginnen, net als Jozef in de Bijbel.

Voor wie?

Iedereen van 12 t/m 16 jaar

Mag ik mijn vrienden uitnodigen?

Ja natuurlijk mag dat! Iedereen is van harte welkom om dit te toffe spel met ons mee te spelen!

Aanmelden

We vragen je vooraf aan te melden. Dat kan door uiterlijk donderdag 24 januari een mail te sturen naar sirkelslagwoerden@gmail.com met daarin je voor- en achternaam, je leeftijd en je mailadres.

Meer weten?

Neem eens een kijkje op sirkelslag.nl/young of stuur ons een mailtje via sirkelslagwoerden@gmail.com.

PowerPoint-presentatie