thema dienst: ”de giftige bronnen van het christelijk geloof”

In de ochtenddienst van zondag 17 november zal in de Maranathakerk een gezinsdienst plaatsvinden. Dominee Berkheij zal met ons nadenken over het thema: ”de giftige bronnen van het christelijk geloof”. Dit aan de hand van 2 Koningen 4: 38-41. Als we hongerig zijn, nemen we niet altijd eten dat goed voor ons is. Snacks, snoep stillen de eerste trek, maar zijn op den duur niet gezond. Ook in ons geloofsleven kunnen we hongerig zijn. Uit welke bronnen putten we dan om deze honger te stillen? Ook nu liggen ongezonde, giftige bronnen op de loer. Tijdens de kindernevendienst denken de kinderen met elkaar na over hetzelfde bijbelgedeelte. De dienst is voorbereid met ouders die deelnemen aan de kringen rondom geloof en opvoeding. Het is een dienst gericht op het hele gezin, dus voor zowel jong, oud, groot en klein.

Waar zien we jou deze week?