Jongeren World Servants Groep 2014

Marinda Bosman

Hallo allemaal, ik ben Marinda Bosman. In april ben ik 15 geworden. Op dit moment zit ik in het 4e jaar van het VWO. Na school volleybal ik graag. Verder werk ik bij De Truffel en pas ik vaak op. In vakanties spreek ik graag met vriendinnen af en vind ik het ook leuk om te duiken. Deze zomer ga ik met World Servants naar Sierra Leone. Al een paar jaar ben ik erg enthousiast om mee te gaan met een World Servants-reis. Mijn ouders en broer zijn mee geweest en ik heb erg positieve verhalen van hen gehoord. Nu ben ik EINDELIJK oud genoeg en mag ik ook mee.

marin

Ilse Bergsma

Ik ben Ilse en ik ben 17. Ik woon in woerden en zit in 6 vwo op het Kalbeek college. Ik ga met World Servants mee omdat ik geïnspireerd ben door alle mensen om mij heen. Veel mensen in mijn omgeving zijn met World Servants mee geweest en hebben mij allemaal geweldige verhalen verteld. De verhalen die zij mij hebben verteld over hun reis vond ik heel gaaf en ik wou dat ook zelf. Vorig jaar ben ik mee geweest naar Zambia. Dit vond ik zo’n gave ervaring dat ik dat: Nog een keerJ Door met World Servants mee te gaan hoop ik zelf ook heel veel te leren. Het is echt een geweldige ervaring waar je heel veel aan hebt. Ook vind ik het fijn dat je ook wat voor andere mensen doet. Die combinatie vind ik zo leuk aan World Servants.

ilse

 

Floor Noordam

Mijn naam is Floor Noordam en ik ben bijna 18 jaar oud.
Dit is de eerste keer dat ik meega met World Servants en ik heb er super veel zin in!
Ik heb gekozen om naar Sierra Leone te gaan, omdat het voor mij een heel onbekend land is en ik ben heel benieuwd naar het leven daar. Dat is een van de redenen dat ik heel graag mee wil met World Servants: ik wil heel graag kennis maken met andere culturen, zien hoe de mensen leven in Sierra Leone en ik vind het heel leuk om deze kennismaking te combineren met de handen uit de mouwen steken. Tot nu toe heb ik met plezier meegeholpen met de acties en ik heb veel zin in het komende jaar met de andere acties en natuurlijk de reis!
liefs, Floor

floor

 

Brenda Buijs

Hallo, mijn naam is Brenda Buijs en ik ben 16 jaar. Ik zit nu in 5 Havo van het Kalsbeek College. Afgelopen zomer, ben ik enthousiast geworden door allemaal mooie en leuke verhalen over de reizen van World Servants. Dit is de eerste keer dat ik mee ga dus voor mij wordt de reis een hele nieuwe ervaring. Ik vind het vooral heel mooi dat je de reis niet in eerste instantie voor jezelf maakt, maar voor een ander. Ik wil heel graag met de World Servants meemaken hoe het is om te leven zoals de mensen in ontwikkelingslanden. Niet alleen om te helpen, maar ook om te leren dat je gelukkig kan zijn met niets. Ik denk dat wanneer je zoiets gezien hebt, pas echt tot besef kan komen dat we blij moeten zijn met wat we hebben.

brenda

 

Juliet Ooijen

Ik ben Juliët van Ooijen. Ik speel tennis, ik ben erg sportief en ik zit op het Gymnasium. Deze zomer ga ik in Sierra Leone klaslokalen bouwen. Met deze reis wil ik niet alleen de kinderen een betere toekomst geven door een goede school voor hen te bouwen, maar ook wil ik samen met mijn groep de kinderen 3 leuke weken bezorgen. Ik denk dat zij niet alleen veel van ons kunnen leren, maar wij ook veel van hen, bijvoorbeeld blij zijn met de kleine dingen die je dag leuk kunnen maken. Ik vind dat wij in Nederland soms de kleine dingen vergeten en alleen maar blij kunnen zijn als het maar groter en groter is, terwijl dat helemaal niet belangrijk is.

Alinde Bergsma

Hallo allemaal, ik ben Alinde Bergsma en ik word in januari 16 jaar oud. Ik zit in 4 havo en ik hou erg van saxofoon spelen. Ik ga mee met World Servants omdat ik enthousiast ben geworden door alle verhalen die ik heb gehoord. Door deze verhalen ben ik geïnspireerd geraakt en wou ik zelf ook graag mee. Ik ga dit jaar naar Sierra Leone om klaslokalen te bouwen. Ik zou graag meer van de cultuur daar willen zien en hoe die mensen zo blij kunnen zijn met bijna niets. Het wordt een mooie reis met veel ervaringen. Ik hoop nog veel te leren in Sierra Leone en ook van World Servants. Tot nu toe heb ik al veel plezier gehad en ik heb zin in de komende acties en de reis!

alinde

 

Waar zien we jou deze week?