Zet jij je voor een ander in tijdens de Veranderdag?

Wil je ook iemand helpen die wat hulp kan gebruiken? Doe dan mee met de veranderdag tijdens de 40dagentijd. Op zaterdag 5 april (in de middag) willen we ons met een groep jongeren voor anderen gaan inzetten. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Geef je dan op om mee te doen in de groep. Meld je aan door een mail te sturen naar jeugdwerker@jongwoerden.nl

Als groep doen we mee aan een praktische (handen uit de mouwen, zoals schoonmaken of behangen) of sociale activiteit (activiteit met een doelgroep, bijv. bezoeken van ouderen of boodschappen doen).


Meer info over de dag
Stichting Present en Kerk in Actie organiseren tijdens de 40dagentijd een Veranderdag. Op 5 april gaan we hiermee in Woerden aan de slag. Je kunt je zowel individueel als met groep (kindernevendienst en voor jongeren) aanmelden.
Als groep zullen we kiezen voor een bepaalde activiteit: sociaal of praktisch. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van een tuin, theeleuten, picknicken, samen koken, spelletjes doen, schilderen of helpen verhuizen. Er is veel mogelijk.
Voor meer info over deze dag kan je ook een kijkje nemen op kerkinactie.nl. Na aanmelding via jeugdwerker@jongwoerden.nl dan stemmen we met de groep de activiteit af die we gaan doen. Aanmelden kan tot 1 maart.

Meld je aan en zet je zo in voor een ander.

Waar zien we jou deze week?