Nieuws van het YMCA/FCJV – Woerden

logo YMCAMet ingang van 2014 is het startsein gegeven voor een bruisend NOW jongerencafé in de Badkuip aan de Boerendijk in Woerden. Er wordt nu hard gewerkt om ruimtes geschikt te maken zodat er een plek ontstaat waar jongeren kunnen relaxen maar ook een veilige plek waar een luisterend oor is en geholpen wordt als dat nodig is.
Bij de exploitatie van dit jongerencafé ligt er een focus op jongeren tussen de 12 en 22 jaar. Een jongerencafé waar iedereen welkom is. Ook diegene die tussen wal en schip dreigt te raken. Geen ‘kneuzen café’ zoals jongeren dat zeggen maar een plaats waar iedereen welkom is, waar het bruist van activiteiten, waar het gezellig is, waar wat gegeten gedronken en gechilld kan worden. Op de achtergrond wordt nu al door HBO studenten gewerkt aan hulpprogramma’s zoals huiswerkbegeleiding, arbeidstoeleiding, buddy system etc.
Marian van Vliet
Tel 419848
Mail: marian.van.vliet@kpnmail.nl

Waar zien we jou deze week?