World Servants jongeren 2015

De Woerdense World Servants meiden 2014 hebben een fantastische ervaring achter de rug. Op zondag 28 september (ZINdienst in Het Baken, 10.30 uur) vertellen ze van alles en nog wat over hun belevenissen. Lijkt het je ook wat om mee te gaan dan kun je tijdens de ZIN dienst een indruk krijgen van wat je kunt verwachten. Voor meer info kun je contact opnemen met Anneke Bosman (worldservantswoerden@gmail.com of 0348 424887). We willen je graag vertellen wat een project inhoudt, welke projecten er zijn (zie ook www.worldservants.nl) en waar je rekening mee moet houden voor je reis. Maar ook hoe we door middel van acties voeren het benodigde geld bij elkaar proberen te krijgen, hoeveel tijd dat kost, wat er van ouders verwacht wordt, enz. Kortom alle vragen die je hebt over deelname aan een World Servantsproject zullen we beantwoorden. Zes Woerdense jongeren zijn al enthousiast en hebben zich opgegeven! Wie volgt?

Waar zien we jou deze week?