Tienerkerk 8 maart: Mobiel – Even onbereikbaar

Beste Tieners,

8 maart is alweer de 3e tienerkerk dit jaar, na een aantal zeer geslaagde diensten eerder dit jaar en eerder dit seizoen, hopen we dat jullie weer in groten getale aanwezig zullen zijn, aan het onderwerp zal het niet liggen, want dat is deze keer helemaal op jullie lijf geschreven:

Mobiel – Even onbereikbaar

Mobieltjes, smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de huidige samenleving. Of je nu in de trein zit, op straat loopt, op een terrasje zit of gewoon thuis op de bank, mensen zijn altijd met deze apparaten in de weer. Maar bellen en SMS-en doen we niet heel veel meer met de telefoon, maar we willen wel van alles met elkaar delen via bv Facebook, Twitter ,Instagram, Whatsapp en vul zelf maar aan. We zijn bijna 24/7 bereikbaar en de mobiel wordt ook wel een verlengstuk van je hand genoemd, je hebt hem altijd bij je, net zoals je kleding draagt. We gaan jullie niet proberen wijs te maken dat een mobiel niet goed zou zijn, integendeel. Wel willen we met jullie gaan kijken of jij je mobiel regeert, of dat je mobiel wellicht jou regeert!

We hopen dat jullie allemaal weer van de partij zullen zijn! Jullie zijn van harte welkom in “het Arendsnest”, vanaf 9.15 uur, we beginnen om 9.30 uur.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal

Liesbeth, Ellen, Ronald en Patrick

Waar zien we jou deze week?