Schrijf je nog snel in voor het PKN jeugdkamp

[button color=”green” url=”http://jongwoerden.nl/aanmelden-pkn-jeugdkamp-2015/”]Aanmelden als deelnemer voor PKN jeugdkamp 2015[/button]

[button color=”orange” url=”http://jongwoerden.nl/aanmelden-leiding-pkn-jeugdkamp-2015/”]Aanmelden als leiding voor PKN jeugdkamp 2015?[/button]

jeugdkamp

We zitten weer bijna vol voor het PKN jeugdkamp. Wil je nog mee? Schrijf je dan snel in!

Van 5 tot en met 7 juni organiseren we vanuit de PKN gemeente Woerden een leuk en gezellig kamp voor alle jeugd. Ben je tussen de 6 (groep 3) en 14 jaar (klas 2)? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te gaan! Natuurlijk zijn vriendjes en vriendinnetjes ook welkom.

Na de vele enthousiaste reacties van voorgaande jaren zijn we dit jaar wederom te gast bij kampeerboerderij ‘Land van Kleef’ in oon op Zand.

Op vrijdag vertrekken we om 18:30 uur vanaf de Maranathakerk. Zondag verwachten we rond 16:30 uur weer in Woerden terug te zijn. Natuurlijk is er voor de tieners een eigen programma en slaapgedeelte.

Ga je ook (weer) mee? Geef je dan op voor 2 mei via deze link (let op: schrijf je op tijd in, vorig jaar waren de inschrijvingen snel vol en moesten we helaas een aantal teleurstellen).

Je kunt natuurlijk ook mee als leiding, schrijf je dan in via deze link.

Waar zien we jou deze week?