Info over Basics: basiscatechese voor groep 7 en 8

Afgelopen jaar hebben we een proef gedaan met de basiscatechese. Een succesvolle onderneming: er kwamen heel wat kinderen naar de vier bijeenkomsten en vanuit het PJO is besloten om de basiscatechese op te nemen in het totale catecheseaanbod. We werken met de methode ‘Basics’, uitgebracht door de Protestantse Kerk in Nederland/JOP. Voor en na de Kerst plannen we zeven bijeenkomsten, één keer in de twee weken, steeds op de vrijdagavond wanneer er geen club is. De eerste serie, tot aan de Kerst, wordt gegeven door ds. Marianne Paas, de tweede serie na de Kerst wordt gegeven door ds. Gerrit Schouten. Je kunt je (kind) alvast aanmelden voor ‘Basics’! We starten al op vrijdag 18 september, van 19.00 tot 20.00 uur. Ik hoop je te zien! ds. Marianne Paas, dsmariannepaas@kerkklanken.nl of 0348 448155 / 06-20360233

Waar zien we jou deze week?