Nieuws Actie4Kids Woerden

Graag willen we jullie bijpraten over onze bezigheden en aankomende activiteiten van Actie4Kids in Woerden. Ook in de zomermaanden zijn we doorgegaan met het organiseren van diverse activiteiten. Zo hebben we schoenendoos-versierochtenden gehad waar we met elkaar behoorlijk veel schoenendozen een andere look hebben gegeven met als resultaat: stoere jongensdozen en prachtige meidendozen. We willen nog ongeveer 400 dozen versieren en dan hebben we genoeg reservedozen klaarstaan voor de actieperiode. De versierochtenden zijn elke vrijdagochtend tot en met 18 september, met uitzondering van 11 september. Op dinsdag 8 september vindt een Crea-doe ochtend plaats. We zijn dan bezig met allerlei uiteenlopende klusjes ter voorbereiding op de actieperiode later dit jaar. Al deze activiteiten vinden plaats van 9.30 tot 12.00 uur in onze werkruimte op de Rosmolenlaan 3 in Woerden (bereikbaar via trap). Tijdens deze activiteiten bieden wij koffie, thee en wat lekkers aan. En niet onbelangrijk: gezelligheid. Over een aantal weken gaan we onze wintergarderobe langzamerhand opzoeken. Mocht je bepaalde kinderzomerkleding niet meer willen bewaren, denk dan eens aan Actie4Kids. Heb je zomerkleding vanaf maat 116 tot en met M over, neem dan contact met ons op of neem het mee naar de werkruimte. Alvast hartelijk dank. Namens het Actie4Kids Verwerkingscentrum Woerden, Yvonne de Wit en Marly Engel (vc.actie4kidswoerden@hotmail.com)

Waar zien we jou deze week?