CJV Woerden update

De CJV is heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. We zijn onder andere sportief bezig geweest. We hebben namelijk met twee teams meegedaan aan het volleybal toernooi in Zegveld. Helaas vielen we niet in de prijzen, desondanks hebben we ons kostelijk vermaakt. Ook zijn we traditiegetouw naar Casey’s bowling geweest. De oeroude traditie is voortgezet en elk jaar blijft het een gezellige activiteit met oude en nieuwe leden. Naast alle leuke activiteiten hebben we tijdens de avonden weer een aantal leuke onderwerpen behandeld. We hebben het gehad over ethiek en of iemand helpen altijd goed is of dat dit soms ook vervelend uit kan pakken. Daarnaast hebben we het gehad over de tegenvallers in het leven en wie hier de schuld van draagt. Dit leverde weer serieuze interessante gesprekken op. We willen alle nieuwe leden welkom heten op de CJV. Mocht je zin hebben in een leuke en gezellige en interessante zondagavond, kom dan gerust langs. Om 20.00 uur staat er koffie of thee klaar en om 20.30 uur begint de avond in het Arendsnest.

Joel van der Weijde
Penningmeester

Waar zien we jou deze week?