“Echt Waar?!” bij de ZIN jeugdkerstnachtdienst | 24 dec | 21:30 uur | Kruiskerk

Op 24 december start om 21:30 uur de ZIN jeugdkerstnachtdienst. Dit jaar zal de band “Het Vreemdelingen Collectief” de muziek verzorgen. Ze wonnen een Zilveren Duif Award en waren vorig jaar al bij een ZIN dienst. Hun optreden is vanwege grafische projecties, tekst, beeld en muziek een belevenis op zich.

We hebben Hester Zoutman uitgenodigd als spreekster. Zij zal ons meenemen in de overdenking rond het thema “Echt Waar?!”. Wat betekent kerst voor jou? Is het voor jou “Echt Waar!” of vraag je je af of het “Echt Waar?” is. Ook zullen onze ZIN-wetenschappers de fabels van de feiten in het kerstverhaal scheiden.

Kortom: kom en vier met ons mee! We starten om 21:30 uur in de Kruiskerk.

rsz_12_-_echt_waar_jeugdkerstnacht

Waar zien we jou deze week?