Tienerkerk – 3 Januari

Beste Tieners,

3 januari staat alweer de volgende Tienerkerk op het programma, ook dit keer hebben we een leuk programma op het programma staan. Een programma waarin we het met elkaar over schuld en vergeving willen hebben:

Vergeving – Genade, genade

Vergeving is één van de kernpunten van het christelijk geloof. Per definitie kun je zeggen dat overal waar vergeving nodig is, er ook altijd iemand is die op een bepaalde manier de schuld heeft. Maar hoe reageer je als je wordt benadeeld? We zullen deze tienerkerk 3 mogelijkheden ontdekken, te weten: vergeten, wraak en vergeving. Ook in de media worden deze drie in meer of mindere mate gepromoot. In films bijvoorbeeld wordt wraak vaak als oplossing voorgeschoteld, terwijl in de Bijbel volop wordt gesproken over vergeving.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 3 januari om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard dat er weer net zo’n opkomst  zal zijn als de vorige edities. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal

Rick, Mariëlle en Patrick

Waar zien we jou deze week?