Geef je nu op als leiding van het PKN jeugdkamp 2016

jeugdkamp 2016

Dit voorjaar hopen we met een hele groep jeugd weer een mooi kamp te beleven! De datum is  inmiddels bekend. Van 3 tot en met 5 juni reizen we af naar Loon op Zand. Het kamp programma staat in teken van It’s Magic.

Help jij mee om er een bijzonder PKN jeugdkamp van te maken? Ook dit jaar zoeken we weer minimaal 30 kampleiding voor de sportieve begeleiding, groepjesbegeleiding en soms voor een troostende schouder. Op dinsdag 31 mei organiseren we een kennismakingsavond voor alle leiding en nemen we het kampprogramma door.

Meld je nu aan als leiding via onderstaande button.

[button color=”orange” url=”https://docs.google.com/forms/d/1G8Fx8ssWjS1i6-J8Drn9U0hggmvaazPNSFlWmT4g2aA/viewform”]Klik hier om je aan te melden als leiding van het PKN jeugdkamp 2016[/button]

Waar zien we jou deze week?