Tienerkerk – 6 november: Open zijn – Open kaart spelen

Beste Tieners,

Zondag 6 november is er weer tienerkerk en ook dit keer hebben we weer een leuk thema voor jullie verzonnen. Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. We hebben heel veel zin om met jullie aan de slag te gaan met het volgende thema:

Open zijn – Open kaart spelen

Jullie tieners prikken vaak zo door iemands houding heen. Jullie zien heel snel of iemand zich anders voordoet dan dat hij of zij daadwerkelijk is. Aan de andere kant wordt het plezier vergroot als je iets van jezelf deelt. Het wordt gewaardeerd, als je deelt wat er in je hart leeft en als je echt durft te zijn.

Maar wat doe jijzelf als er iets speelt? Soms kun je emotioneel reageren als je ergens mee zit, maar wat doe je met je gevoelens, hou je die voor jezelf, of deel je die met anderen, zoals een goede vriend/vriendin, of je ouders. Wellicht juist naar iemand die net wat verder van je af staat? Waar ga jij naar toe als je over je gevoel wilt praten?

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 6 november om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer op een hele grote opkomst. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

Ronald, Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?