Doe jij mee met de kerstwandeling?

We zijn gestart met de organisatie van een ‘kerstwandeling’ in de binnenstad van Woerden: een wandeling die start in de Lutherse Kerk, je door de binnenstad voert, langs verschillende scènes van het kerstverhaal, en via de Petruskerk uitkomt bij Opstandingskerk. Onderweg kom je herders tegen, en engelen, een profeet en Jozef en Maria natuurlijk, maar ook anderen die op zoek zijn naar vrede. Dat worden prachtige ontmoetingen op vrijdagavond 23 december!

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen voor elkaar krijgen. Hulp nodig dus! We zoeken:
1) Scèneleiders: mensen die zich verantwoordelijk weten voor één van de twaalf scènes en die een scène dan ook helemaal uitwerken. Tijdsbeslag: in ieder geval: éénmaal voorbespreking op 14 november, éénmaal oefenen op 10 december en éénmaal uitvoeren op 23 december (reken op 17.00 tot 22.00 uur) en dan natuurlijk nog wat tijd om dingen te regelen.
2) Mensen die het leuk vinden om een beetje toneel te spelen en ergens in een scène een plek willen krijgen. Tijdsbeslag: éénmaal oefenen op 10 december en éénmaal uitvoeren op 23 december (reken op 17.00 tot 22.00 uur)

Leuk? Meewerken? Graag! Meld je aan bij Mirjam Wester (0348- 422999, p.c.wester@ versatel.nl ) of Saskia Schippers (0348-707058, schippers.saskia@gmail.com)

Waar zien we jou deze week?