Update World Servants jongeren 2017

De voorbereidingen voor de decembermaand zijn in volle gang en ondertussen hebben een aantal jongeren hun handen nog uit de mouwen gestoken bij het schoonmaken van een carport en bij het serveren op een bruiloft. Hartelijk bedankt voor de aangeboden klus!

Dit jaar is het weer mogelijk om onze Pieten op bezoek te laten komen bij u thuis, of op uw werk, in Woerden en Kamerik. De Pieten zijn beschikbaar op 3, 4 en 5 december. Voor meer informatie kunt u mailen naar worldservantswoerden@gmail.com of bellen met 06-12790960 (Myrthe Vandermeer).

Op zondag 27 november worden gecombineerde flyers uitgedeeld met informatie over de kerstpost én het bestelformulier voor onze overheerlijke oliebollen en appelbeignets.

Op zondag 4, 11 en 18 december vindt u weer de bekende brievenbus-dozen in de kerken waar u uw kerstpost voor Woerden, Zegveld en Kamerik in kunt doen; wij zorgen ervoor dat deze post vóór kerst wordt bezorgd. De portokosten, € 0,50 per kaart (geen postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten in één van onze brievenbus-dozen stoppen. Vermeld altijd het adres mét de postcode, kaarten met postbus nummer kunnen wij helaas niet bezorgen.

Verder wordt er door de jongeren én een heleboel andere enthousiaste mensen heel hard gewerkt aan geweldig mooie en lekkere kerst spullen voor de World Servants kerstmarktkraam op zaterdag 10 en 17 december op het Kerkplein.

Wilt u meer informatie of heeft u nog een klus voor ons? Laat het ons weten op: worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?