CJV update

Het eerste feest van het seizoen zit er weer op, namelijk CJV Fright Night. Het was een leuke, gezellige en geslaagde avond. We mochten zelfs onze eigen huis DJ Daan Wester verwelkomen. Muziek van een hoog niveau!

Naast feestjes zijn er weer interessante onderwerpen voorbij gekomen, zoals het bananenspel waarbij we het proces van bananen verkoop hebben nagebootst. Zo werd duidelijk dat het proces van bananenboom tot consument verre van eerlijk is. Bananen handelaren verdienen veel geld, terwijl de bananen plukkers amper rond kunnen komen. Het onderwerp was erg interessant en gaf een duidelijk beeld hoe oneerlijk het proces van bananenplukker tot consument in werkelijkheid is.

Maar naast serieuze maatschappelijke en religieuze onderwerpen staat er de komende tijd ook veel leuks op de planning. 10 december zullen we Sinterklaas en Kerst vieren, ook wel sinterkerst. Het beloofd een zeer gezellige avond te worden!

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen ,bij bijvoorbeeld sinterkerst, en ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je op zondagavond vanaf 20:00 uur van harte welkom om een avond bij te wonen in het Arendsnest in de Opstandingskerk (we starten om 20:30). Sinterkerst vindt plaats op een zaterdag in plaats van de zondag, maar wel de gebruikelijke tijd. Voor meer informatie kun je terecht op www.cjvwoerden.nl of kun je een mail sturen naar cjvwoerden@gmail.com. Hopelijk tot snel !

Pepijn Griffioen,
Vice-voorzitter

Waar zien we jou deze week?