CJV update

Als CJV kijken we terug op een mooi einde van 2016, met ondermeer: Een erg gezellig volleybaltoernooi, (wat we helaas weer niet wonnen dit jaar) een filmavond, talloze zondagavond onderwerpen en natuurlijk het jaarlijkse sinterkerst waarbij twee teams strijden om de winst in allerlei kerst en Sinterklaas gerelateerde spellen.

2016 bracht voor ons de laatste editie van PRoTO, wat we zullen gaan missen. Gelukkig bracht 2016 ook veel mooie dingen zoals de dit jaar opgestarte CJV startbarbecue, nieuwe enthousiaste bestuursleden en bovenal erg veel nieuwe leden! Komend jaar gaan we weer door als vanouds, met als eerste activiteit het Nieuwjaarsdiner, waarbij alle leden in hun mooiste kleding en met hun beste gerecht voor de dag komen voor een goede opening van het nieuwe jaar.

Ben je 16 jaar of ouder? Kom dan gerust eens langs op zondag avond vanaf 20.00 in het Arendsnest!

Peter Verweij,
Vice voorzitter

Waar zien we jou deze week?