CJV update

We zijn alweer enige tijd geleden het nieuwe jaar weer begonnen. Dat betekent dat we weer een hele hoop gezellige avonden achter de rug hebben. Van ons bowlings kampioenschap tot avonden over veiligheidsgevoel in je eigen omgeving en een avond over vertrouwen.

De avond waarbij het onderwerp over vertrouwen ging, bleef de vraag wanneer vertrouw je iemand echt. Wat houdt dit vertrouwen in en hoe verhoudt het vertrouwen wat wij hebben in de mensen tot vertrouwen op God. Het was een avond waarbij we veel hebben nagedacht en antwoorden niet voor de hand lagen. Om onze vertrouwensband met elkaar nog even te testen hebben we het spel weerwolven gespeeld, waarbij niets is wat het lijkt en alles een dubbele betekenis heeft.

We hebben het weer naar ons zin, gezellige en leuke avonden en steeds meer nieuwe leden. De komende weken zullen er weer vele nieuwe onderwerpen langskomen, wat dus vele mooie avonden zal beloven.

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen en word je dit jaar of ben je al ouder dan 16? Dan ben je op zondagavond vanaf 20:00 uur van harte welkom om koffie/thee te drinken in het Arendsnest (Opstandingkerk). Om 20.30 uur beginnen wij de avond.

Hopelijk tot snel!

Pepijn Griffioen,
Vice-voorzitter

Waar zien we jou deze week?